• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Witajcie

Natka - .... przytulam. Poszukaj wsparcia psychologa jeśli widzisz ze nie radzisz sobie sama. Z czasem poukładasz sobie wszystko.
Nie będę nic więcej pisać bo już dziewczyny wszystko napisaly wcześniej ...

Nuuuska - kiedy testujesz?

hej
dzień jakis taki leniwy aż koszmarny, kontrol pełną parą więc wogóle do dupy. W dodatku wcale się nie wyspałam bo coś mi przeszkadzało, za dużo myśli chyba...
miłego dnia

Kasiol - ty w budżetówce pracujesz?

U mnie dzień tez do niczego, bo wczoraj się najadłam kapuśniaku z młodej kapusty i mi zaszkodzil ;/ Pol nocy w kibelku, myslalam ze nocować tam będę, ale na szczęście przeszlo . Chyba za chemiczna jeszcze ta kapusta ....

tyśka w budżetówce nie:) ale zajmuje się wynagrodzeniami... i teraz mają jakieś akcje ,że co po chwile ktoś mi siedzi na głowie:) na szczescie nic na sumieniu nie mam:) ale wybija z rytmu
a ty kochana @ dostałaś-przyznaj się szybciutko!:)

Kasiol, nie dostałam, ale jeszcze spokojnie ze 2-3 dni może przyjść i na pewno przyjdzie. Tego jestem pewna. Ja w tym m-cu raczej na Nuuuske bym stawiala.

W końcu koniec pracy. Jutro mam wolne i będę na budowie wiec pewnie nie zajrze. Milego dnia wszystkim ; )

tysia pare dni ??? to ktory Ty masz kochana dzis dc ? bo cos mi sie juz za dlugi wydaje u Ciebie :P testowalas ?
Ja raczej nie bede testowac, jutro 11dpo, tempka jak zawsze pewnie za dwa dni poleci, wiec spokojnie czekam, nie testuje bo nie ma sensu sie nakrecac.

kasiol piekna owulacja :) z serduchami widzialam poszaleliscie widzialam wiec trzymam mocno kciuki !! :*

natuś jakie wiesci po wizycie ? ja ciagle wierze ze tamten lekarz sie pomylil :-(

hej
dziś zaspałam, w przeciwieństwie do wczoraj, spałam jak zabita:) a teraz siedzę dzika za szybko wybudzona:)
natka jak znajdziesz siły odezwij się:blink:
tyśka skoro mówisz ,że @ przyjdzie :happy2:
nuśśka nadal wysoko i jak nie u ciebie stabilnie:tak:
paulinka ,akuku jak wasze dzieciaczki?

Natka odezwij sie kochana ...martwie sie o Ciebie !

Kasiol u nas oki ;) tzn. Zeby ida nocki nieprzespane ale nie moge narzekac ...

Nie wiem co pisac...mysle o natce i tak mi zle ;(

reklama
Witam

Wpadlam na chwile z nadzieja ze natka napisze ze wszystko ok ....

U mnie @ przyszla dzis. Mowilam ze przyjdzie. W kosciach czulam. :-)

Nuuuska - trzymam za ciebie kciuki. Musi ktos w koncu zobaczyc II bo juz daaaaawno nic nie bylo. No i brzuszek po Paulince zostal ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry