• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
hej
jak znajdziecie czas to tez poproszę o info na temat fb:) choc chyba znalazłam natkę,ale pewna nie jestem...
nuśśka a badanie zrobili, jak natka sie trzyma? lepiej troche?
nuśśka testuj nareszcie:)
wracam do pracy... miłego dnia

witam.

Gdzie jesteście?

Nuuuska - testowalas? Bo ja tych wykresow nie rozumiem. Chyba widze u ciebie dziś negatywny test. dobrze patzre? Jak tak, to może za wcześnie?

Witam:)
Boże jak mi się nic nie chce... Chłopaki moje śpią, a ja muszę zrobić obiad i mleko dla Marcelka ściągnać... A w domu taki upał, że wykończyć się można:(((
Tysia ten test i ta tempka Nuuśki to z wczoraj. Dzisiaj brak wpisanego pomiaru jeszcze...

Paulinka aaa widzisz ja na tel. Nie widzialam wiafomosvi ;) ale dziekuje ;)

Emil ma hyba 2 zabka ;);) widze go i chyba czuje... ciezko bo obok jest twn drugi ktory juz ladnie wystaje ;)

A ja nawet nie pamiętam kiedy był pierwszy ząb u Mikołaja... Wiem, że mnie dość długo straszyło tym zębem, ale wyszedł jak miał gdzieś około 5 miesięcy... Tysia cicho, bo pogoda piękna:) Trzeba korzystać w końcu jutro już ma się skończyć dobre:)

tysia tak testowalam, ale test jak pisala paulinka byl z przedwczoraj, za wczesnie razczej nie, bo wtedy byl 13dpo, dzis juz 15dpo, tempka oczywiscie w dol ale wyglada na to ze i FL bedzie dluzsza niz normalnie :-( kuzwa...kolejny cykl prawie 40-dniowy. W przyszlym tygodniu dzwonie do gina, umawiam sie na ta histeroskopie, i spytam sie go czy dobrym rozwiazaniem nie byloby wziecie chocby przez 3 miesiace tabletek, bo po prostu kosmos sie robi z tego wszystkiego i nijak nie chce sie unormowac.

kasiol piekne tempki, trzymam mocno kochana &&&&&

reklama
Nuuuska............ :-(:-(:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y: a tak ładnie sie zapowiadalo ..... Ehhhh .....

Akuku - zdolniacha z ciebie ;)

U nas mega gorąco, Wczoraj zapowiadalo sie ze bedzie padac, ale chmura przeszla bokiem i dlaej goraco.Wole jednak takie ciepelko niz zime. Takze nie narzekam ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry