• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

w sumie u Ciebie 13 dc wiec wszystko możliwe, tym bardziej ze wcześniejszy był długi i pewnie pechole przez to troche urosły już w zeszłym cyklu:) trzymam kciuki
ja jutro na usg i okaże sie czy wszystko poszło gładko, dostane tego dupka... w sumie wariacja z tym monitorowaniem cyklu na maxa, mam nadzieje ,ze pierwszy i ostatni raz:tak:

reklama
No kasiol miejmy nadzieję że usg tylko potwierdzi że wszystko poszło po Waszej myśli i pęcherzyki pięknie pękły :-) no ale fakt, że z tym monitoringiem to trochę latania jest :-)

hej
dzieki tyśka:) co tam u Ciebie ? jak prace i sprawa z kanalizą?
natuś widze ,ze dalej podwyższona:)
miłego dnia dziewczyny:)
akuku a do ciebie w końcu @ zawitała ? oby nie!:)

hej hej :)

Dawno mnie nie bylo ale podczytuje codziennie co piszecie :)

kasiol jesli to ma Ci kochana pomoc, to zycze Ci jak najwiecej monitow :D one na prawde wiele potrafia wyjasnic, jesli gin chce Ci je robic niech robi - plus dla Niego i dla Ciebie, bo dzieki temu wiesz dokladnie co sie dzieje :)
co do odczuwania owulacji, ja po braniu suplementow tak mialam,choc chyba mi zostalo bo i teraz bywa ze chodze po scianach :baffled: ale lepiej ja czuc nic nie czuc takie moje zdanie, wtedy nawet bez testow i pomiarow wiesz mniej wiecej co i kiedy sie dzieje :tak: nie wiem o ktorej masz usg ale juz teraz trzymam mocno &&&&&&

natka trzymam mocno kciuki za ten cykl ! jestesmy prawie pododbnie jesli chodzi o dc :D poki co jeszcze zbieram sily,chce pelna para wystartowac ze starankami w pazdzierniku w tym niestety pare rzeczy Nam nie dopasowalo i nie ma tylu serduch ile powinno byc.

tysia, akuku a jak u Was ?

Hej ;)

Dzieki dziewczynki za troske o moja kanalizację. Zmienili nam ekipę. Ta wydaje mi się dużo bardziej rzeczowa i przede wszystkim podchodzi spokojnie do tematu, a nie zaczyna rozmowy od wiązanki..... Dzis będą zaczynali kopać więć się okaze co i jak.

Co do staranek..... Wg mnie kolejny cykl nieudany. Ale musze poczekać jeszcze kolo tygodnia minimum na @.

hej
super tyśka:) o dobra ekipę to trudno teraz :) jakbym miała więcej sił założyłabym firmę z budowlanką zatrudniającą kobiety:) bo z facetami to tak słabo...:)
nusska fajnie ze się odezwałaś:) niby fajnie że monity są ale ciężko wtopić się w grafiki... dobrze ze ginka ma takie podejście i moge podjechać do szpitala na usg, mysle ,że oba pękły, ale o 19 się okaże:) tempke mam niemrawą i to mnie martwi i trochę ostudziło mój entuzjazm-bo skoro dwa pęcherze pękły to powinny się wytworzyć dwa ciałka żółte czyli więcej progesterony i wyższa tempka... a ta taka niemrawa... w dodatku brzuch pobolewa jak na małpisko;/ ajjajjaja a w sobote na wesele idziemy-pić czy nie pić -oto jest pytanie:) ?

kasiol po suplementacji CLO niestety wystepuja nizsze wartosci w pomiarach, tym sie nie martw :) co do pecherzykow, mugl peknac jeden i z Niego wytworzylo sie cialko zolte, drugi mugl juz byc przetrwaly ( nie wiem czy dobrze to napisalam, ale wiem ze byl duzy, mugl byc po prostu mniej wartosciowy od pierwszego przez co np to na tym pierwszym skupila sie w glownej mierze owulacja ). Wazne zeby pekl choc jeden i jeden sie ladnie zaplodnil :)
A co do picia - nie bede Cie do niczego namawiac, ale ja odeszlam juz od traktowania siebie jakbym byla w ciazy w kazdym cyklu po owulacji. Rob wszystko normalnie, na co masz ochote byle oczywiscie w umiarze i w granicach rozsadku :tak:No chyba ze gin zaleci Ci inaczej.

a to nie wiedziałam o tych pomiarach:) dzięki:) już jeden dojrzały pechol mnie ucieszy:) ginka w sumie była zachwycona i wielkością i trójwarttwową endo czy jakoś tak mówiła... a ja nie chciałabym za długo tego clo brac bo podobno uszkadza endo...
nuśśka a w październiku co zamierzasz? jakies dodatkowe badania:) choc ja oczywiscie trzymam kciuki za powodzeie juz we wrzesniu:)

reklama
Hej dziewczynki,

ale zalatany dzień, ta praca mnie chyba wykończy...

nuuuśka fajnie że się odezwałaś:tak: a jak tam histeroskopia? Zdecydowałaś się na nią czy jednak rezygnujesz?
Co do naszych cykli to na razie prawie równo idziemy ale u mnie na pewno znowu długi cykl się szykuje... Czasrm nie mam już sił na to wszystko :-( a jak tam u Ciebie sytuacja w pracy, poprawiło się?

kasiol daj koniecznie znać po wizytce, trzymam kciuki :-)
Co do mnie to faktycznie tempka lekko podwyższona ale to nie to, jajniki bolą więc ja jeszcze przed owulką która przyjdzie niewiadomo kiedy. Mam nadzieję że na dniach.

tysia tydzień niepewności jeszcze :-( trzymam kciuki! :tak:

akuku Jak tam @, pojawiła się?

paulinka jak tam Twoje chłopaki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry