• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol nie przyszla ;/
Do tego dzis od rana mnir mli i zawroty glowy ...mdlosci minely ale w glowie jakbym sie upila :/
W ciazy nie jestem wiec nie wiem co to ;/
Zadnych boli na @ ..byly i minely ale to pewnie cosza przed burza i duzo sluzu raz mleczny ciagnacy raz przezroczysty... nie wiem moze ja dopiero owu bede miec ?
Myslalam ze moze to zolnierzyki ale 4 dzien to raczj nie.
Oby tylko @ przyszla przed polska a nie na wyjazd ;/

Sorki ze malo mnie tu ale nie chce sie niepotrzebnie nakrecac...

Kasiol kciuki za wizyte i nie tylko ;)

Nuska oby nastawienie ze ten cykl stracony pokazalo dwie piekne kreski na koniec ;)

Natka zyczr Ci aby owu przyszla o czasie i zeby cykl byl normalny ;);)

Jade do sklepu na zakupy...

A te zawroty juz chyba wiem...ze zmeczenia ..przeciez ja pp nocach nie spie..

reklama
hej
juz po wizycie, piękne dwa ciałka żółte:) owulacja była w sobote starania też, więc kazała czekac na @ która ma nie przyjść i zrobić test, niestety nie zapisała mi dupka:-(za to podobno na bank bede w ciąży, więc czy dalej z clo to głupie pytanie :szok:

akuku skoro to nie ciąża to może w ogóle cykl bezowulacyjny? Bo Ty chyba nie miewałaś tak późnych owulacji, dziś już powyżej 30dc, prawda? Kurcze, szkoda że się do gina nie możesz dostać:-(

kasiol no super, to teraz czekamy na efekty!! Trzymam kciuki :* szkoda że dupka nie zapisała, zwykle dupek/luteina to norma przy kuracji CLO. Ale miejmy nadzieję w takim razie że dupek nie będzie potrzebny bo uda się i bez niego :tak:

Kasiol super wiesci. Nie nastawiaj sie tak ze na pewno bo wrazie co zebys nie byla mocno rozczarowana. A czemu dupka nie przepisala ?

Natka dzis 34 dc ostatnio w 35 dostalam @ wiec moze i jutro dostane. Narazie mam duzo sluzu ale moze to przed @ ? A moze mialam pozniej owu albo mlze dopiero bede miec ? Nie wiem. Na razie czekam i zobaczymy co dalej.
Ale jak tak dalej pojdzie to odpuszcze staranka bo to nie na moja psychike juz...

Chodze ostatnio przemeczona i coraz gorzej sie czuje. Pojde chyba na badanka krwi jakies ...

hej
super tyśka:) o dobra ekipę to trudno teraz :) jakbym miała więcej sił założyłabym firmę z budowlanką zatrudniającą kobiety:) bo z facetami to tak słabo...:)
?

Hehe, tez kiedyś myslalam ze fajna bylaby taka firma, która zatrudnia panie do posprzątania i dostaje się ta usluge w pakiecie. Chociaz na naszego pana od płytek nie narzekam - umyte wszystko po robocie od a do z, niestety podczas roboty bajzel nie z tej ziemi i wtedy boje się ze cos uszkodzą ;/

hej
juz po wizycie, piękne dwa ciałka żółte:) owulacja była w sobote starania też, więc kazała czekac na @ która ma nie przyjść i zrobić test, niestety nie zapisała mi dupka:-(za to podobno na bank bede w ciąży, więc czy dalej z clo to głupie pytanie :szok:

Super ;) Az się buzia smieje ;)
Ale ja na twoim iejscu bym się uparla na przepisanie dupka. Jak już cykl stymulowany to od początku do końca.

Akuku - zrób jeszcze raz test ;)

Ja z G uzgodniłam ze jak we wrzensiu weźmiemy tydzień wolnego to jeden dzień jedxziemy powtórzyć jego badania w końcu. rpozszerzone o przeciwciała i posiew, będziemy mieć pelen obraz sytuacji, czy skupiamy się na nim czy ide na stymulacje cyklu (wstępnie miałam po HSG po 3 m-cach się zglosic).

hej
hah paulinka usmiałam się jak nigdy:) to byłoby cudowne:-D po tylu niepowodzeniach jednak, nie wiem czy właśnie być pewnym czy watpić jest lepiej:) kiedyś czytałam ,żeby dzieko traktować jak 6 w totolotka, a ja zawsze jedynkę mam, ale nigdy nie wiadomo:)co tam u Ciebie i chłopaków?

natus widze że lekko w dół ale moze na chwile:tak:trzymam kciuki:-D
akuku powiedziała ,że zrobuiła co chciala i wyszło idealnie-cykl podstymulowany pięknie, wyniki m. dobre wiec musi sie udać ( musi to na Rusi-jak wiemy) ale nie chciałam sie kłócić...trzymam kciuki żeby @ nie przyszła, moze wczesniejszde testy były za wczesnie-a raczej napewno skoro to już 36 dc, a może zmierz tempke jutro rano:)

kurcze a mnie łapie przeziębienia-znów sikam, gardło boli... szkoda gadać;/

akuku - zrób test ;) Jak cos możesz nie patrzeć tylko zrobić zdjecie i nam tu wrzucić ;) Bo jak dla mnie to trochę podejrzane twoje samopoczucie. Trzymam mocno kciuki.

Ja sobie przewiałam zatoki ;/ siedze dziś ledwo w pracy ;/ najadłam się Modafenu i Sinulanu i mam nadzieje przetrwać do 16 ... .Jak na zlosc masa pracy amoj umysl nie pracuje ... no i dziś ostateczne uzgodnienia kanalizacji wiec musz epojechac na budowę.

reklama
Tysia nie ma sensu robic testu bo przeciez mdlosci pojawiaja sie jak wzrosnie beta ...a 4 dni temu byla niewykrywalna wiec mdlosci nie od tego zapewne... mysle ze przemeczenie brak sniadania rano bo czasu nie mam i to ze @ powinna przyjsc miesza w hormonach. Pewnie na dniach przyjdzie choc baardzo bym chciala zeby jednak nie przylazla.
Ale tez nie mam ochoty sie nakrecac i patrzec znowu na jedna kreske... zreszta mam ostatni test i po co go wyzucac w smieci ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry