Hej
M mi kupil test ciazowy po tym jak do 14 mialam mega mdlosci ;/
Ja nie wiem dziewczyny juz sie zatanawiam czy czasem przez to ze karmie testy nie wychodza..
Jak wiadomo mleczko tworzy sie z krwi a hormon hcg najpierw trafia do krwi a potem do moczu ..moze skoro ja tak duzo karmie to malo tego hormonu do moczu trafia ? Juz sama nie wiem co mam myslec..
Naczytalam sie ze sa kobiety ktorym testy wcale nie wychodzily mimo potwierdzenia ciazy na usg.
Wiecie ja sobie nie wmawiam ni bo najzwyczajniej nie mam czasu.. bardziej sie martwie ze cos ze mna nie tak niz ze to ciaza ..a dzis te mdlosci
Do tego strasznie mnie sutki bola jak emil ssie ;( ale wtedy omyslalam ze pewnie przed @ mam wrazliwe a tu nadal nicdzis 38 dc!
Nie wiem tutaj isg nie robia do ew 12 tc.
Chyba postaram sie wyprosic lekarza o badanie krwi albo w pl do labo pojde.
Jak dostalam dzis tych mdlosci to pomyslalam sobie ze sie czyms strulam i tak kilka godzin sie meczylam po czym minely jakgdyby nigdy nic...
Nie wieze w to zr moja psychila mialaby mj zblokowac @ bo ja duzo bardziej przezywalam starania o Emila i baardzo czekalam na test a teraz jestem swiadoma ze moge sie dlugo starac i ze moze sie najzwyczajniej nie udac.