Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
baaa, nawet okazało się, że jestem świeżo po owulce (gin twierdzi że max kilka godzin) - wskazuje na to przekształcające się endometrium i masa płynu po pękniętym pęcherzyku
myślę że owulka była rano, stąd ten meeeega wielki ból jajnika :-) gin nie mógł co prawda określić z którego jajnika owulka była bo po obu stronach jest po kilka małych pęcherzyków, ale ja myślę że na bank z prawego :-) szkoda że wczoraj nie było serduszka wieczorem, ale nie chciałam tak przed wizytką :-) no ale dziś poprawimy jak M. wróci z pracy choć pewnie i tak już za późno :-) ale przecież i tak co ma być to będzie :-)

no chyba ze chcesz na testach 10 sprawdzać
ale sie ciesze
szkoad że tak późno, ale juz bez większych wątpliwości...
dziś powiedzieliśmy powoli Kali ze bedzie miała brata, ale ona ni z gruszki ni z pietruszki,że a moze będą dwa, bo jedna pani tak urodziła i brata i siostrę 

Kalinie mowimy powoli, ma silny charakter i jest już typową 5 letnią jedynaczką więc potrzebuje troche czasu na przyzwyczajenie się, czytałam ,żeby powoli wprowadzać ją do nowej roli-starszej siostry...już zdażyła się zapytać czy ją będę kochać, wiec faktycznie to nie taka łatwa sytuacja dla niej... ale z chęcią nam pomorze, zrobi liste co trzeba kupic, wybierze z nami ubranka...