• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej

akuku trzymam kciuki żeby się udało:-) fajnie że egz zdany, gratulacje!!! :tak: a torty śliczne, aż żal jeść i niszczyć ;-)

U mnie hmm nie wiem. Zrobiłam test ale miałam tylko ten co ostatnio i po minucie nic a po 3 pojawił się cień, a właściwie blada druga kreska. No i teraz nie wiem ale chyba to jednak felerne testy jakies...
Pisza żeby wynik skontrolować po minucie a po 5 "wyniku nie można juz odczytać". No i teraz nie wiem:p ale chyba postawie jednak na blad testów:-(

reklama
hej
natuś były góry i doliny bo były skoki progesteronu-a teraz bierzesz dupka wiec jest stabilnie, z taką tempką zastanowiłaby sie czy odstawiac dupka. Nic sie nie stanie jak weźmiesz 1-2 dni dłużej a moze pomóc! co do testów-hmm masz gdzies tesco? tam są pepino dość czułe, może spróbuj-ja wierze ze to nie wada testu-a w sumie 10 dpo to bardzo wcześnie! a ten bladzioch jest szybciej niz te wczesniejsze-to musi być to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mój bladzioch w 12 dc to był po paru godzinach jak test wyschnął:)
paulinka też trzymam kciuki za malutką! wiem że cuda się zdarzają!
akuku gratulację,powoli wszystko sie poukłada:)
tyśka pozdrowionka:)

natka kochana wygląda na to ze w 8 dpo miała implantacje bo po nim ladny skok... i jak dla mnie test który wychodzi 3 dni po i widać kreske to jest pozytywny. Idz kochana na bete lub kup inny test :) Jejku trzymam mocno kciuki!!
I tak jak KAsiol pisze nie odstawiaj dupka bo jak masz dostać @ to mimo ze bierzesz dupka to i tak dostaniesz a jak się udało to lepiej brac :D

fajnie ze wam się podobają torty :) milo mi bardzo :D:D

dziewczynki byłam na becie rano... chyba na tym zbankrutuję ;-)
kasiol robiłam pepino właśnie i to na nim mi te cienie wyszły ostatnio... a co do dziś to jeśli mam być obiektywna to nie był to cień tak jak pisałam rano tylko raczej blada kreska... bo ostatnio to były faktycznie cienie - widoczne pod każdym kątem ale w dobrym świetle. A ten bledzioch dzisiaj to w sumie nawet w półmroku widać. No ale jednak po minucie jeszcze go tak mega nie było, dopiero po jakichś trzech więc kto to wie. W każdym razie jakby co to nigdy więcej ich nie kupię jeśli okaże się że to jakieś felerne testy ;-)

akuku szkoda że tak daleko mieszkasz bo zamówiłabym u Ciebie torcik na jakąś okazję :-D

Dziewczyny beta dodatnia ale bardzo mala bo 13,99 mIU. Niby to dopiero 11 lub 12dpo ale i tak niska.. Nie wiem czy spada czy po prostu dopiero zaczęła się produkowac i jeszcze nie podrosła...

Natka !!! Dopiero rosnie betka !! W koncu byla negatywna 3 dni temu .. jejku jaj sie ciesze !!! Aaaaa !! Teraz trzymam kciuki by wszystko bylo dibrze.!!! Malgosja napewno nad wami czuwa ;) ciesze sie bardzo ze sie udalo ;)

reklama
Dziewczynki negatywna byla w pon a dzis juz piatek... Takze zobaczymy co jeszcze przyniosa najblizsze dni... Z gratulacjami jeszcze poczekajmy :-) ale dziekuje Wam za wsparcie :**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry