• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Natka jak dla mnie to Ty implantację miałaś w dniu robienia bety:)))) He he się złożyło:)
Akuku Twój tort mi umknął:( Wyśpij się kobieto:)))
Kasiol jak się czujesz? Felek chyba raczej spokojny- atrakcji mamie nie zapewnia:) I dobrze:)
Tysia i jak tam?
Nuuśka hop hop:)))
A u nas... Chłopaki rosną. Marcel już potrafi nieźle łobuzować, o Mikołaju to nawet nie wspomnę, bo to arcymistrz w psotach:)) no a poza tym... ciężko mieć niebieskiego w domu. Czasami to mam tego dość. No ale nie smęcę:)

heh:) sami faceci paulinka ale za pare lat będą cię rozpieszczać:)
natuś dobrze ze bierzesz dupka, pamietaj-ze ona nie ma wpływu na tempke w przeciwieństwie do luteiny...:)

paulinka ale by było śmiechowo jakby faktycznie w dzień bety była implantacja ;-) bo rzeczywiście wtedy ta tempka mocno poleciała ale w sumie też miałam chłodniej w mieszkaniu więc to mogło mieć wpływ :-) ale nawet nie chcę myśleć, gdybać... Czas pokaże co będzie :tak:
A u Ciebie to na pewno czasami masz co robić, z samymi chłopakami na pewno bywa ciężko... Ale założę się że za nic w świecie byś się z nikim nie zamieniła :tak::-)

kasiol wiem, że duphaston nie wpływa na tempkę ;-) w sumie staram się za bardzo do przodu nie wybiegać, no ale skoro w piątek rano biorę ostatnią tabletkę to może zatestuję żeby nie odstawiać w razie czego... Zobaczę:-)

natuś to czas szybko leci jak jest praca:) ja tez mam zamieszanie, zresztą jak zawsze w tym okresie, czuje ze ten miesiąc zleci jak z bicza strzelił:) pieknie ci ten dupek faze unormował-nie ma skoków:) trzymam kciuki za jutro bo jest pięknie! napisz od razu plisss, wpadnę do pracy to zaraz sprawdze co u Ciebie:)
akuku zdrówka dla Alexa:)
ja jakaś zmęczona juz wieczorami, leże tylko a 22 już spanko:) ale co sie dziwić skoro pracuje mam prawo:) tym bardziej ze brzusio coraz większy:) musze fotke strzelić ale jaoś tak brak czasu:)

Kasiol ja chcę brzusio zobaczyć:)
Akuku zdrówka dla Emilka:)
Natka:-):-):-):-):-):-)
A mi się przed chwilą humor popsuł.... Jedna z majówek 2012 w czerwcu urodziła córeczkę z bardzo poważną wadą serca i zespołem downa. Nasza mała wojowniczka walczy o życie już prawie pół roku, mimo stosunkowo kiepskich, a nawet bardzo kiepskich rokowań (operacja tej wady była podejmowana sześciokrotnie na świecie i jak dotąd to się nie udała). Maleńka Zuzia dzisiaj miała drugą operację i okazało się, że malutka ma bardzo duże ciśnienie płucne, a leki które mogłyby pomóc już dostała i nie zadziałały. Tak więc według lekarzy maleńka nigdy nie wróci do domku i czeka na śmierć. Boże żeby stał się cud. Tyle przeszła, tak dzielnie walczyła, że to nie może się tak skończyć. Nie mogę tego przetrawić, cały czas o niej myślę...

kasiol to prawda, czas leci szybko, zdecydowanie za szybko bo pracy nie ubywa :-( i jeszcze zostałam wytypowana na test z nowych procedur więc się muszę trochę podszkolić ;-)
ten brak skoków kasiol to sama nie wiem czy dobrze czy źle, w szczęśliwym cyklu ciążowym skoki były ;-) dosłownie góra-dół-góra-dół ;-)
a jak u Ciebie te skurcze łydek, przeszły? może magnez powinnaś brać? dawaj fotkę brzusia :tak:

paulinka ehh serce się kroi jak takie smutne historie czytam :-( niestety, nie ma sprawiedliwości... ale miejmy nadzieję, że jednak zdarzy się cud i mała wyzdrowieje :tak:

reklama
hej

wpadam się pochwali ze zdałam tutejsze bhp , czekam na certyfikat :D

Wczoraj bylam z Emilkiem w szpitalu...dusil się i szczekal biedaczek...dostal sterydy i przeszlo....rawdobodobnie uczulony na kurz...

paulinka zaraz wstawie zdjęcia ostatnich :)

Mama do pl wrocila a my odżywamy :D zucilismy się na siebie jak nastolatce :D
dziś 12 dc wiec mam nadzieje ze może nam się uda tym razem :D 0,8.jpg0,9.jpg0,10.jpg0.jpg1.jpg

ide spac bo padam na pysk.

Dobranoc

Załączniki

• 0,8.jpg
    0,8.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 43
  • 0,9.jpg
    0,9.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 63
  • 0,10.jpg
    0,10.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 61