hej
co za weckend;/ w sumie trochę przeziębiona byłam a -nawet mocno, wiec w piątek grzecznie posiedziałam w domu, w sobote kaszel z bólem , w niedziele już ok

do wieczora-jelitówka jakaś czy nie wiem co:/ jeszcze czuje jakiś dyskomfort ale czas pokaże czy wróci czy już będzie tylko lepiej, w dodatku na około wszyscy chorzy;/
natuś odpoczywaj , często tak właśnie jest

coś powiesz a za chwile zmiana sytuacji ;/ może też się za bardzo wsłu****esz? ja też panikowałam a wszystko ok

wiec mam nadzieje ze u Was też
widziałam ze od czwartku w lidl są fajne ciuszki w dobrych cenach dla maluszków

ja już troche nakupiłam -dla chłopców gorzej z wyborem
teraz zastanawiam się nad smoczkiem-Kalina brała Aventu-cos ok 25 zł za 2 sztuki-zgodnie z instrukcją ważny 6 tygodni. W sumie byłam zla ze nie pokazalismy jej innych bo później to je rozgryzała i latałam po nowe nawet wczesniej niż 6 tygodni... teraz stwierdziłam ze poczytam pooglądam zanim w coś sie wpakuje( co do tego czy ma mieć smoczek-ma-Kali karmiłam, smoczek dostawała jak byla niespokojna-a zdazało jej się-nie wyograżam sobie inaczej, jak była większa smok-tylko na noc , a zakończyła karierę ze smokiem ok roczku

ma piękne zęby mówiła całymi zdaniami juz od 15 miesiaca, nie ma do dziś problemów ze seplenieniem ,zgryzem... )
siostra moja miała natomiast avent soothie-takie śmieszne zatyczki-ale te natomiast-są bez terminu

50 zł za 2 sztuki i tylko tyle ze trzeba je pilnować zeby sie nie zgubiły, są specjalnie dla dzieci karmionych piersią... mysle i myśle, niby drogi ale w sumie nie drogi

co myslicie? akuku miałaś stycznośc z tymi smoczkami? one są z USA ponoć
akuku jak chłopaki?