reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol to super, że wszystko w normie :-) oby tak do końca:tak:

Akuku dziękuję za życzenia :tak:
Fajnie, że imprezka udana! No ale przecież nie mogło być inaczej ;-) to teraz kochana leż, odpoczywaj i oby ból przeszedł. Jak będzie kiepsko to może spróbuj z podwójną dawką paracetamolu. Mi gin mówił, że do 4 tabl dziennie można wziąć przy silnym bólu.

Ja też już po. W sumie cieszę się, bo brzuch już mnie bolał i twardniał znów, więc tylko czekałam aż się będę mogła położyć ;-) no ale, że imienin pewnie w tym roku robić nie będę bo będę tuż przed porodem (no chyba że urodzę wcześniej:-D) to się wszyscy na urodziny zjechali hehe ;-) teraz to normalnie leżę do rana haha:-D

reklama
Teraz Was trochę pomęczę:) Które?
czarne.jpgczerwone.jpgnude.jpg

Załączniki

• czarne.jpg
    czarne.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 34
  • czerwone.jpg
    czerwone.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 77
  • nude.jpg
    nude.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 41
Natka bez okazji:) Chciałam takie, żeby założyć i do sukienki i do rurek:) No i już się zdecydowałam tzn kupiłam:) Czarne i czerwone:) Czarne bo uniwersalne, czerwone, bo mi się strasznie podobają:))))) A do dzisiejszego poranka byłam przekonana, że beżowe:) No ale beżowe szpilki w sumie mam tylko na platformie:)))

No to jak takie uniwersalne, do wszystkiego to wybrałabym czerwień :-D bo lubię jak mi się buty albo torebka kolorkiem wyróżniają hehe ;-) ale fajnie że sobie dwie pary kupiłaś :-)
hehe ja z takich meeega wysokich to mam beżowe, czarne i fioletowe, ale każde bez palca także trochę nie na tą porę roku bo u nas dziś leje ;-)

Ja z takich bardzo wysokich to mam beż, carmel, niebieskie, niebieskie z turkusem, koronkowe, czarne z białym i czerwonym, capuccino, niższe trochę turkusowe i czarne i to są te w użyciu na codzień, bo resztę mam w gospodarczym:) Raz w roku ubieram to nie przechowuję w domu, bo miejsca brak:) Odkąd mam dzieci to mam przynajmniej kilka par balerinek i nawet jakieś trampki, bo wcześniej miałam tylko i wyłącznie szpilki w różnych kolorach. Zawsze tak ze 30 par, bo przed ślubem to miałam normalnie świra na punkcie butów:)

Hehe Paulinka to Ty masz tak jak ja z torebkami:-D ja mam dziesiątki różnych torebek;-) butów kiedyś też miałam sporo, ale po ślubie większość dałam kuzynce i zostawiłam sobie może z 10 par;-) bo szafa mała haha:-D

heja
paulinka ale wysokie:) zawsze chciałam nauczyć się w takich chodzić ,ale szybko rezygnuje:)

kurcze a ja od niedzieli mam takie bóle zębów ,że szok. Bolą na zmianę wszystkie po jednej stronie. Dentystę mam w piątek-ale może dziś przedzwonie co robic, bo tam na bank nie mam chorych-to bardziej problem z dziąsłami. Myśleć nie mogę;/;/;/;/myślę że to od ciąży

Kasiol w ciąży niestety często się podobno pojawiają problemy z zębami i dziąsłami przez to, że wszystko jest dobrze ukrwione i unerwione... ale mam nadzieję, że dentysta szybko coś na to poradzi bo to niedobrze, żeby tak Cię bolało bo jak Ty cierpisz to i maluszkowi nie jest za dobrze... oby szybko przeszło:-)

reklama
hej
oczywiście nie obyło się bez wizyty u dentysty, założyła mi lekarstwo-dziś kolejny raz będzie je zakładać. Oczywiście tak jak myślałam zapalenie dziąseł przez które-osłabione zęby bolą -a szczególnie te z dużymi plombami które są blisko nerwów. Gdyby nie to ,że to świeżo wyleczone zęby trudno by było w to uwierzyć ale tak jest, jedyne wyjście -jak by leki nie działały to zatruć zęba-czyli kanałowe, ale nie chciałabym tego zrobić bo to 2-ka i szkoda.Zostaje Dentosept, dobra pasta ,miękka szczoteczka... pije wapno i staram się nie "używać tego zęba" bo może nie boli tak jak wczoraj ale nadal czuje lekki ból.
Feliks kopie i wierci się jak pchła:) Chyba ma tam jeszcze miejsce:)
Powoli myślę nad szykowaniem wyprawki-czy to nie za wcześnie? myślałam żeby w kwietniu poprać i poprasować wszystkie 56-62 ciuszki, posegregować rozmiarami te większe?Niech ten marzec szybko minie:)

Co tam u Was?
akuku pewnie odpoczywa po imprezce :)Kiedy kolejne wizyty?
Natka jak samopoczucie?
paulinka twój Marcelek już chodzi? jeszcze troche i roczek:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry