reklama

Staraczki luty 2013

Zobacz załącznik 678860

Przedstawiam wam moja CORECZKE !!!!
z prawej strony glowka i raczki przy buzia
z lewej nogi a pomiędzy zaznaczone w koleczku ... :D:D:D:D:D:D:D

Ale się cesze !!!!!!! aaa

opowiem wamjak przebiegalo usg :D
a wiec... weszliśmy z opóźnieniem...mowie do m ze caly mój system odliczania szlag trafil przez te nigdzie nie spieszące się polozne :P
no ale w końcu nas zawolali..Emilek spal w wozku wiec cisza spokoj nikt nie przeszkadza :D
no i usg przylozyla do brzucha to cos... m już wzdycha... ona bada nerki, jelita, serducho mozg wszystko sprawdza itd.. nie pytam o plec bo wiem ze to zapytam na końcu...ale wiadomo ..mimow szystko spogladalam czy nigdzie siura nie widać :P
no i ona bada serducho...dzieciatko lezy kregoslup widać i serducha...a mój m ..tu jest siusiak... a ja do niego cicho bądź! to kregoslup! mowie daj jej pobadać na koniec zapytamy....on już na fotelu ledwo siedzi (dodam ze nagrywal filmik ale jak się babka kapnela to kazala wylaczyc i usunąć czego nie zrobiliśmy :P)
no i on biedny wzdycha i wierci się i czeka i ja już myslalm ze on na zawal mi padnie :P mowie ze serce mu bije mocno haha :D:D
no i kobitka pokazuje kosc udowa... nie widze siura! a pupa jest :D
no i już w glowie mam ze dziewuszka..ale ja się nie znam na usg wiec siedze i czekam :D
no i chwile później po skończonym padaniu ona się w patruje i mowi ze jak dla niej dziewczynka :D m mnie za reke tak mocno zlapal..odetchnal z ulga! i ucieszyl się mega...
wyszłam na korytarz i czekałam na swoja ksiazke od usg i pisałam do Anney wtedy lzy mi poleciały..ludzie patrzeli na mnie jakby cos się stało ?
dostałam moja ksiazke cizawa i poszlam do m... wtulialam się i rozplakalam na maxa! nie mogłam się uspokoić szlochając !

AAA będzie coreczka :D:D

reklama
No ewidentnie widać dziewczynkę:) Mój gin mówił, że u dziewczynek widać trzy kreseczki, dwie dłuższe i krótszą no i ja tu to widzę:) Więc jeszcze raz gratuluję:) Marzenia się spełniają:) Amelka?

Akuku ale super, to dziś pewnie miałaś pierwszą spokojniej przespaną nockę? :-D jak tam, uwierzyłaś już że marzenie wreszcie się spełniło?:-)
Dobre z tym filmikiem, nie wpadłam na to żeby M. cichaczem nagrywał jakby co :-D muszę kiedyś wykorzystać hehe ;-) naprawdę bardzo się cieszę Waszym szczęściem :tak:

Akuku super:-) to co, będzie Amelka?
a to było już Twoje ostatnie usg czy jeszcze w którymś tyg u Was robią? Będziesz sobie jeszcze prywatnie jakieś robiła? To już prawie połowa ciąży, ciekawe czy ta druga szybciej przeleci;-)

Natka nie wiem jak z imieniem jeszcze ;) debatujemy haha

Tu juz usg nie bede miala chyba ze jakies wskazanie bedzie ale prywatnie zrobie albo tu albo w pl..

Wlasnie kupilam 3 sukienusie ! Aaaaaa :D

O jak fajnie, sukienusie!! :-):-) pokaż fotki :tak: my czekamy na potwierdzenie jeszcze na prenatalnych w piątek i też zamierzam kupić pierwszą sukienkę ;-) chociaż tak żeby była bo na początku raczej i tak wybierzemy bodziaki hehe ;-) chociaż kto wie jak to będzie :-)

reklama
Natka mi chyba tez hehe ;) choc kazda ma swoj urok ;)
Pierwsza i ostatnia sa z bodami a srodkowa z leginsami ;)

Dzis prawie ze kupilam buciki za 10f przecenione z clarksa rozmiar 2 g takie slodkie biale z fiolwtowymi kropkami i kokardka ! Ale m mnie powstrzymal bo rozmiaru nie znam no i do uzytku ok 1 roku zycia haha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry