Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwszy raz 8 dni przed planowaną @ ale tamten test to był mówie cień cienia cieni, powtórzyłam z porannego dnia nastepnego i też słabiutka bardzo bardzo, ale była :-) i zostałaAgata to ile przed @ testowałaś pierwszy raz?
Wszystko robimy razem, ale sprzątać wolę ja
2006 rok! Ale byłam wtedy młoda i moje koleżanki!
Jeszcze byłam z takim chłopakiem wtedy w moim wieku, on taki grzeczniutki, teraz się stoczył strasznie. Potem wykąpałam się i jakoś źle się czułam, a wypiłam w sumie 3 piwa (ale od 19:00 do 1:00!) i zjadłam hot whingsy z KFC
Mój J stripsy, zamówiliśmy kubełek, bo dawno nie jedliśmy
I normalnie myślałam że zwrócę to wszystko, nawet poszłam do łazienki, ale nie mogłam
(wszystko przez desperadosy! Wypiłam 1 reddsa i 2 despe, a jakoś po nich się źle czuję, ale to od niedawna, kiedyś mogłam pić i nie było problemów, ale to chyba już nie ten pesel, za stara jestem!
Piję kawkę i myślę od czego zacząć
Pierwszą myśl po wstaniu miałam zrobić test, ale nadal za wcześnie, więc jakoś się opanowałam ;-) Do @ jeszcze tydzień, ale coś czuję, że przyjdzie. Temp jakoś specjalnie się nie podnosi, bóle jak przed @ mam 

Tzn był jakiś czas, że czasami piłam, ale pół na pół z mleczkiem i cukrem, a teraz w ogóle
Sok właśnie sobie piję
Dziś 6 dc u mnie, ale już od 10 zaczynamy działania codziennie
Bo jakoś nie wierzę w ovufriend i określenie ovu, bo to różnie może być.
A Ty jeszcze masz kilka dni, wiem, że korci z testem. Ja już sobie powiedziałam, (nie wiem jak to wyjdzie w praktyce
Ale czasami mnie nachodzi i lubię sobie wypić zwykłe piwo