Aka85
Zaangażowana w BB
Agaawa, to super wieści, znam jak to jest:-) Domyślam się jak Ci to poprawiło humor i w ogóle:-)
Ja też przypadkowo dowiedziałam się o jajeczkowaniu, którego miało nie być. Poszłam po leki na grzybice i kontrolę po zapaleniu macicy, ale do innego lekarza niż zwykle, gdyż moja była na zdrowotnym. I nowy lekarz powiedział, ze zrobi mi usg jako nowej pacjentce i biocenozę. Jak robił wymaz na biocenozę mówi, o chyba owulacja tuż tuz, bo ogrom śluzo szyjkowego( a ja myślałam, że to gluty po zapaleniu) i szczerze zdziwiona byłam. Zrobił usg a tam dojrzałe jajo na pęknięcu:-):-) Jak w amoku brałam męża na boboseksy. Aż boję się wyniku, we czw ma być ciota. Góra do pt.
Ty stara, a ile masz lat? 40?
Ja też przypadkowo dowiedziałam się o jajeczkowaniu, którego miało nie być. Poszłam po leki na grzybice i kontrolę po zapaleniu macicy, ale do innego lekarza niż zwykle, gdyż moja była na zdrowotnym. I nowy lekarz powiedział, ze zrobi mi usg jako nowej pacjentce i biocenozę. Jak robił wymaz na biocenozę mówi, o chyba owulacja tuż tuz, bo ogrom śluzo szyjkowego( a ja myślałam, że to gluty po zapaleniu) i szczerze zdziwiona byłam. Zrobił usg a tam dojrzałe jajo na pęknięcu:-):-) Jak w amoku brałam męża na boboseksy. Aż boję się wyniku, we czw ma być ciota. Góra do pt.
Ty stara, a ile masz lat? 40?
Ostatnia edycja:

I jeżeli już to mi się zaczyna to sygnał, żeby wziąć coś przeciwbólowego, bo zaraz będzie ból głowy nie do wytrzymania!
Moja mama ma to samo! Kiedyś to się z niej śmiałam, że ściemnia, dopóki ja tego nie zaczęłam mieć kilka lat temu... Straszne to jest.
najchętniej teraz bym podreptała do łazienki, ale poczekam do rana (chyba), chociaż wiem, że mija się to z celem... ale od tego powstrzymywania się jeszcze gorzej mi