anusia88sc
Fanka BB :)
witaj tysia , im więcej nas tym lepiej :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ty sie kochana ciesz bo jesli dobrze widze to testowa ciemniejsza od kontrolnej 

ludzie kochani sobota jest! Nielubie jak mnie cos nagle budzi (no chyba ze dzidzi
)
Kurczę,zazdroszczę przy okazji też...;-) To teraz pewnie czekanie na wizytę u gina,co? ;-)
I czułam się podobnie jak ty.Co do wykresu,to ci nie pomogę,też jestem na ovufriend,ale jak dotąd,nie zrobiłam jeszcze tam nic,bo czekam na @ i rozpoczęcie nowego cyklu,który,jak wczoraj widać było na załączonym obrazku
,może być i nawet w kwietniu. Ale chętnie podpatrzę jak ty to robisz,bo do końca jeszcze się tam nie orientuję.
A,no i nie martw się: testować ostatnia na pewno będę JA haha
Czyli po całym jednym waszym cyklu dopiero coś będę działać...
zamowilam tez w czwartek testy ovu wiec mam nadzieje ze dojda przed 8dniem cyklu 
Albo lepiej nie,bo już bym do reszty zwariowała od tego ciągłego rozmyślania.
.Ja ciepłolubna jestem.:-)
ostatnio nowy telefon mialam 6lat temu
aplikacja fajna nawet. 
Ja się tak wzbraniam przed iPhonem,bo niby po co mi,skoro mam telefon? Ale jak widzę wszystkich naokoło z tymi iphonami i innymi podobnymi,to się czuję taka..."nie trendy" hahaha
Wiem,wiem,nie mam już 15 lat,żeby komukolwiek imponować nowym sprzętem,ale...noo,wiesz o co chodzi.:-)