anusia88sc
Fanka BB :)
witaj tysia , im więcej nas tym lepiej :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ty sie kochana ciesz bo jesli dobrze widze to testowa ciemniejsza od kontrolnej 

ludzie kochani sobota jest! Nielubie jak mnie cos nagle budzi (no chyba ze dzidzi
)
Kurczę,zazdroszczę przy okazji też...;-) To teraz pewnie czekanie na wizytę u gina,co? ;-)
I czułam się podobnie jak ty.Co do wykresu,to ci nie pomogę,też jestem na ovufriend,ale jak dotąd,nie zrobiłam jeszcze tam nic,bo czekam na @ i rozpoczęcie nowego cyklu,który,jak wczoraj widać było na załączonym obrazku
,może być i nawet w kwietniu. Ale chętnie podpatrzę jak ty to robisz,bo do końca jeszcze się tam nie orientuję.
A,no i nie martw się: testować ostatnia na pewno będę JA haha
Czyli po całym jednym waszym cyklu dopiero coś będę działać...
zamowilam tez w czwartek testy ovu wiec mam nadzieje ze dojda przed 8dniem cyklu 
Albo lepiej nie,bo już bym do reszty zwariowała od tego ciągłego rozmyślania.
.Ja ciepłolubna jestem.:-)
ostatnio nowy telefon mialam 6lat temu
aplikacja fajna nawet. 
Ja się tak wzbraniam przed iPhonem,bo niby po co mi,skoro mam telefon? Ale jak widzę wszystkich naokoło z tymi iphonami i innymi podobnymi,to się czuję taka..."nie trendy" hahaha
Wiem,wiem,nie mam już 15 lat,żeby komukolwiek imponować nowym sprzętem,ale...noo,wiesz o co chodzi.:-)