Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny pomocy... juz sama nie wiem co sie ze mna dzieje. W 14 dc zrobilam owu test i wyszedl pozytywny, temperaturki byly wysokie, jajnik bolal. Zakladalam, ze bedzie owu
Robilam testy przez kolejne dni i kreska testowa byla slabsza od tej kontrolnej - czy tak powinno byc jesli jest owu?
Znow jajnik wczoraj i dzisiaj boli, tempka miala skok w dol - dzisiaj i wczoraj 36,4.Co sie dzieje do jasnej ciasnej? Czy moj organizm ma prawo glupiec az tak po odstawieniu anty? ;-) Wy sie znacie lepiej - help me Kreska testowa musi byc tego samego koloru albo mocniejsza od testowej zeby test byl pozytywny i wtefy w ciagu 24-36h powinna byc owu. Vo nie znaczy ze pecherzyk pekl tylko ze bylo podejscie do owu. Po anyykocepcji moze tak wariowac.... a co do dlugosci cyklu. Mozna miec owu w 17 dniu I miec 28dniowe cykle... fazs lutealna nie zawsze jest 14dni.... moze byc pomiedzy 10 a 16... ja mam np 15
Ja mysle ze ja owu miec nie bede
Kreska testowa musi byc tego samego koloru albo mocniejsza od testowej zeby test byl pozytywny i wtefy w ciagu 24-36h powinna byc owu. Vo nie znaczy ze pecherzyk pekl tylko ze bylo podejscie do owu. Po anyykocepcji moze tak wariowac.... a co do dlugosci cyklu. Mozna miec owu w 17 dniu I miec 28dniowe cykle... fazs lutealna nie zawsze jest 14dni.... moze byc pomiedzy 10 a 16... ja mam np 15
Ja mysle ze ja owu miec nie bede