• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
cześć!

mama jak tam w pracy?kuchnia piękna:tak:,blat już zamontowany na murku?

sergi gratuluję kolejnej księżniczki:tak:

paula
jak tam Daniel po zabiegu?

maran u Nas też już jesienną pogodę czuć,za chwilę wrzesień,ehh...

Bibinka dla mnie to dobrze, ze wrzesien sie zaczyna bo moje to w domu szalu dostaja, nudza sie i same nie wiedza co chca, Ala to sie nie moze doczekac az wroci do szkoly ;) no a Maja zaczyna preschool wiec pol dnia zleci a ja bede miala swoja codzienna rutyne by je odwozic i przywozic ze szkoly bo obie prawie w tym samym miejscu beda, Maja ma swoje przedszkole tylko przesc przez boisko szkolne od Ali. No i na spokojnie rano sobie chate ogarne obiad przygotuje itp a teraz to ciagle cos a to sie kloca a to chca grac na tablecie obie a to kredki nie takie i tak ciegle cos wymyslaja i sie wyklocaja.. czasem sie i ladnie pobawia, ale nie raz to juz ich sluchac ciezko... ;)

cześć kobietki:)

Bibinka
no remontowo prawie koniec ..dzis juz skończył schody i kłaść kostkę którą rozebrał ,żeby skuć poprzednie schody.jutro przyjedzie na 2,3 h żeby dociąć kilka kostek na jeden pasek przy schodach..zasypie piaskiem i finito.
schody pięknie wyszły a dziś był jeden sąsiad i poprosił naszego chłopaka od schodów zeby do niego przyszedł i zrobił wycenę bo bardzo mu się podoba jak zrobił :)

Maran
u nas też już chcę żeby wróciła rutyna choć Zu zaczyna IV klasę i lekko nie bedzie ..

Paula
jak po zabiegu u Daniela ??

Sol
żyjesz ???:sorry:

u nas jutro 11ta rocznica ślubu :-)
miłego wieczorku:)

dobry
dziś powróciliśmy rano do domku, zabieg jak zabieg, razem z usypianiem i wybudzaniem godzinę czasu;)) za to stres rodzicielski 24h na dobę:-), dopiero w domu przestał mnie brzuch boleć;))
Danio super, wciąż na przeciwbólowych, raz tylko zwrócił ślinę i zakrzepłą krew po zabiegu, dziś intensywnie domaga się jedzenia:-)
a dziś w końcu wyśpię się w swoim łóżeczku;))

Mama to dużo miłości na jutro

pozdrawiam resztę koleżanek, kończę dopijać radlerka i mykam spać:-)

hej..ja przelotem ;)

Paula dziękuję :)
fajnie ,że Daniel dał rade -dzielny jest .

Bibinka
Ty też masz dziś rocznicę slubu-WZSYSTKIEGO NAJ kochana moja!! miłości ,zdrowia i spełnienia Waszych wspólnych marzeń :-)

Wisieńka
gdzieś Ty???????

pozdrawiam wszystkie..

Odpowiadam na wezwanie. Ja w tyg praca i praca. W weekend staram się nadrobić zaległości w małżeństwie i rodzicielstwie. Dziś Wiśniowy ma urodziny wiec od rana pieczenie tortu , sto lat itp. Ma na noc i jeśli mi się uda położyć maluchy spać i ogarnąć mieszkanie w miarę szybko to doczytam was i poodpisuje.
Mama najlepszego dla was

reklama
hej!

mama dzięki i wzajemnie duużo miłości i radości Wam życzymy:-).jak tam noc poślubna:-p:-D??

maran dziękuję:tak:.u Ciebie dziewczynki szaleją,wariują,ale też bawią się razem i zawsze będą siebie miały.moja Ala jest jedna i czasem naprawdę przykro mi na to patrzeć...

wisienka wszystkiego najlepszego dla P:tak:.

paula cieszę się,że z Danielem ok po zabiegu:tak:

miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry