• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

hej koleżanki

powróciliśmy od rodziców, teraz się ogarniamy bo od jutra mamy przedszkole razy dwa;)) trochę się boję reakcji Mai na to,że mama z nią nie zostanie;) oby było dobrze

dobrego 1 września wszystkim:-)

reklama
Witam
My mieliśmy bardzo rodzinny i grzybowy weekend. Jutro niestety znów praca

Wszystkim dzieciakom i rodzicom życzę udanego roku szkolnego. Oczywiście i nauczycielom kochana Bibinka

Mama
Dasz radę jutro wejść na łącza ?

Paula
i Tobie przyjemności :)

Wisieńka
rozpoczęcie mamy na 10.oo koło 12 będe w domu i jakby co możemy się zdzwonić ..

ide rozpakować zmywarkę i pod prysznic..
rodzice i rodzeństwo już zadzwonili ,że dojechali..

hej hej

Mama ja sierota, 100 latek dla Zuzu, niech rośnie zdrowo:-):-)

Maja skończyła 3 latka 16 lipca, Daniel w sierpniu się urodzinował a ja jeszcze suwaczków nie pozmieniałam:-), postaram się to nadrobić;))

Maja weszła na salę przedszkolną spokojna, choć troszkę onieśmielona, oby było dobrze:-):-)

U nas też dziś zmiany... młodsza zmieniła żłobek na przedszkole, starsza z wielką dumą powędrowała na piętro przedszkola :-) oby wrażenia były pozytywne...
Młody jeszcze w domu, ale miejsce w żłobku juz się grzeje ;-)
Też życzymy wszystkim udanego roku szkolnego :-)

Witam wrześniowo!
oby kolejny rok szkolny spokojnie minął!

moja córa już pierwszoklasistka,ehh łezka się w oku kręci:tak:.taka kolej rzeczy,my się starzejemy,a dzieci rosną:-)

mama
cieszę się,że imprezka niedzielna udana:tak:.no i wszystkiego naj naj dla Zuzki:-).kurka,nie ma czasu pogadać...

wisienka dzięki:zawstydzona/y:.życzę Ci spokojnej pracy:tak:.

paula,jol powodzenia dla dzieciaczków przedszkolaczków :tak:

hej kobietki:)

Bibinka no nie ma kiedy szlag ..co się porobiło:sorry2:
gratki dla Ali ;)

Jol
powodzenia dla córek ;)
i dla synka jak już będzie w żłobku;)

Paula
dzięx;-)
i pozmieniaj suwaczki bo mylą :-D
jak Maja po przedszkolu??

ja jestem trochę zła w tym roku na plan lekcji ...w szkole taka masakra z ilością dzieci ,że I,II I III klasy mają na popołudnie ;(
i tak Zuza ma wszystkie dni na 8.oo bo to IV klasa
ale D. w poniedziałek na 10.45 idzie
we wtorek i środę na 11.35!!!
czwartek i piatek na 8.oo

kurna nie wiem co tu robić bo rano muszę na 7.40 Zu na gimbusa zawieść więc i tak wstać trzeba a D. przed 11 ma szkołę a ja na 10 praca...
szlag!
T. wróci to bedziemy radzić ....
ehhhh

dobry

moja córka kocha "kole", śpiewa non stop piosenkę o żabkach gdyż jest w grupie żabek, dziś od 6 trąbiła że idzie do "kola", wczoraj gdy ją odbierałam to kończyła jeść obiadek i była bardzo szczęśliwa, przybiegła do mnie uśmiechnięta, gdy inne dzieci na widok rodziców płakały:-), dzielna ta moja dziewczynka;))

dopijam zieloną herbatkę, pranko się kończy, wywieszę je i trzeba na pocztę lecieć i do lidla bluzę oddać

miłego dnia koleżankom, może u Was jest piękniejsza pogoda bo u nas leje i leje

Paula
piękne suwaczki ;-):-D
świetnie ,że Maja zadowolona-dziecko szczęsliwe a mama łapie oddech:tak:
u nas też pada od rana ..pogoda taka,że łepetyna boli,spac się chce a tu pracować trza...ale ,ale-od jutra ponoć ma byc poprawa:-p

SOL!!!!!!!!!!!!!!!! odezwij się !! wszystko si???
pojechała i o kuleżankach ;-)zapomniała--> lać?????:-p:-D

Bibinka
jak plan -pasuj Ci?

Wisieńka,Jol
miłego dnia kobietki.

kawy trza się napić :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry