reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

witam ..

Lilith
noooooooooooo w końcu -gdzie byłaś baboooo..martwiłam się :sorry2:
i dzięki :*

milego wieczorku kobietki..ide kolację szykować ..wleciałam kontrolnie ,ale widzę wszystkie rodzinnie :)))

reklama
hej hej

padam po weekendzie, byliśmy u dziadków w odwiedzinach, najgorszy była droga odcinkami, ale skorzystaliśmy też zakupowo:-D

jutro powracam na forum:-)

Lilith welcome back:-)

miłego wieczorku, papa

hejka..
u nas wichry potęgują odczucie zimna....:baffled:

Paulina
mówisz,że łikendos udany :))

Sol
wracaj :)

ja po bagietce czosnkowej,kończę kawę ..rosół na gazie ,czas się brac za porządki .
miłegooo:-)

dobry!!!

pościel na balkonie, pranie uszykowane, ogarniam kuchnię i lecę na zakupy z małą, sama spożywka:-), wyjechało się na weekend a lodówka pusta:-)

Sol powracaj!!!!!!! co tam u Ciebie?????

a u nas na obiad dziś spagetti a raczej makaron w kształcie zwierzątek z sosem pomidorowym:-D

Hej,

wpadłam tylko z pozdrowieniami...tradycyjnie czasu mało na wszystko :-p

MAMA
- ładny staż :-) U Nas w tym roku pyknie 11lat po ślubie :szok: a 15lat jak się znamy...a dzieć lat prawie 3 - niektórzy nie moga ogarnąć, że dzieć nie pojawił się przed ślubem hahahaha

SOL - weź się w garść :-) Jutro będzie lepiej!

Dziewuszki, jadę teraz po jaszczura, nie wiem czy się wczoraj chwaliłam??
A potem mam prenatalne, proszę o kciuki bo panikuję potwornie od rana :-D

mam za mało puzzli w domu, Maja już zna wszystkie na pamięć, a układa tak zapamiętale że nic ją nie interesuje, próbuje już nawet za te 36 el. się brać:-)- matka się chwali:-D
100_6391.jpg

Lilith &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!!! nowy zwierzak w domu???

my wróciłyśmy z zakupów, tak jakby zimno, wózek ze śpiworem to dobra rzecz;)) ludzi w lidlu pełno, a chodzą tragicznie, mała nie chce siedzieć w wózku, w sklepie, więc sobie chodzi a ja za nią z wózkiem, ludzie albo próbują ja przejechać wózkami na zakupy, przecież ona jeszcze metra nie ma i nie widać jej zza półek, albo wpychają się między mnie a nią wózkiem a ja ją tracę z oczu albo zaczepiają na pogawędkę o serach a dziecko idzie dalej i na nic tłumaczenie że z dzieckiem jestem, buuuuuuu!!!!! trochę to wkurzające...

obiadek się prychci, teraz pościągam pościel z balkonu, porozbieram do prania i pozakładam nowe poszewki

Mama a weekend udany bo małż ma wyjazd/nagrodę za wyniki w pracy i jadą w lutym do bukowiny, a udało nam się kupić narciarskie spodnie za 39zł i termo spodnie pod spód za 35zł;)) do tego w hm home poszewki i drobiazgi;)) zawsze coś takiego cieszy:-)

i o dziwo nasz kot też był grzeczny na wyjeździe, nie miał kto się nim tutaj zająć bo znajomi na zabawę szli więc go zabraliśmy, ułożyłam mu w transporterze ręcznik, na to polarowy kocyk, wrzuciłam zabawkę mięciutką z kocimiętką i był spokój w aucie, może dwa razy miauknął ale małż zagroził mu jazdą na dachu i był spokój;))) najgrzeczniejszy pasażer;))

Załączniki

• 100_6391.jpg
    100_6391.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Paula
hahahahahaa..mąż zagroził kotu jazdą na dachu mówisz :-D
i no pięknie się mamuska pochwaliłaś :) slicznie Majka układa-moje też miały etap puzli i TYLKO to Ich cieszyło:)
fajnie bo to rozwojowe zajęcie .

Sooool
???

Ewelinka
niech się dziwią czemu przed ślubem bączka nie mieliście ...jakby Cię znali ,żeś Ty taka ..yyyyyy...no wiesz :-p to by wiedzieli,że wyżyć się musisz hahahaaa..a jak się ustatkowałaś to sobie piękne dziecię strzeliłaś -i tego się trzymamy ;-):tak:
życzę wytchnienia :))

Maran?????????

Ewcia?????????

Lilith
mega &&&&&&&&&&&&&& czymam ..a o stworku nic nie pisałaś -co żeś wymyśliła?? przytulić się to to da:confused:

Paula
gratki dla męża nagrody i pracowitości -udanego pobytu:)

ja z kawą siedzę w ciepłym domku a dzieci po zjedzeniu rosołku szaleją na ogrodzie-psiak ich ciągnie na sankach..ubaw ma i on i dzieci-się wylatają a ja...nie marznę :-)

reklama
LILITH, kciukasy &&& i gratki, bo przeoczyłam wieść :-)

PAULA - no masz się czym chwalić, o się chwal, a jakże!!! :-D

MAMUŚKA - :-D Bo My proszę Pani do ślubu nic a nic, jak pan najwyższy nakazał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

EWCIA - obie wiemy, że Cię korci :-D Pisaj tu i nie przejmujemy się, wiesz czym... :-D LOFCIAM :-*

MARYLKA
- :-*

Suwak mi się zepsuł? :-(

Ostatnia edycja:
Do góry