• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
u nas dziś lepiej już nieco z oczkami, widać krople działają, jeszcze nie zdrowe, ale poprawe widać. Raz Maja daje sobie zakropic 1 oko o drugie juz sie awanturuje a raz nie chce w ogóle to ja jakoś próbuje naklonić a to nagroda a to pochwałą I jakoś powoli idziemy do przodu, choc łatwo nie jest

pozdrawiam :*

Kochane wpadam na moment, dopiero wróciłam, jestem padnięta i nie chcę i mi sie nic, dosłownie nic. Jeszcze remont stoi nam w miejscu, mąż się frustruję i tyle z tego.
Jutro usg :-D:szok: w końcu :-D

Widziałam, że tu jakieś urodzinki były a ja w plecy jestem, z czytaniem nie wyrabiam nawet, więc przeraszam za brak życzeń i tych konkretnych i na czas ale jednak: wszystkiego najlepszego!! :-):happy2:

A my dziś znów zabiegani, Danio wrócił do przedszkola a mąż mi się pakuje na wyjazd, wróci dopiero w niedzielę

Lilith jak usg?? dzidzia się pokazała dobrze???:-)

pozdrowienia dla reszty babeczek!!!

heloł ;))

ja mam dzis przymusowe wolne ..nie mamy na ulicy gdzie jest gabinet prądu-coś podłączają ..od 8 do 14.00 musimy więc mieć gab.zamknięte.

także dziergam w domu-pranie,podłogi ,korytarz-szafa aż się prosi o umycie po remontach mego męza :-p

Lilith
mega gratki :))) rośnij zdrowo kochana-Ty i synek ;)

Ewa
jak u Was ze zdrowiem ?

Maran
a u Ciebie jak ??

Bibinka
jak samopoczucie ??był pan w sobotę czy to w tą będzie ??

Ewelinka
miłego dnia -energio chodząca :-D

Paula
jakie palny na dziś ?? zakupy????:-p

zostawiam kawę w termosie :tak:

reklama
dobry

czekałam na listonoszkę jednak jej nie widać, trudno najwyżej mi awizo zostawi, a poczta główna na drugim końcu miasta...

lecimy na pocztę/oddział wysłać dwie pary bucików po Danielku, potem po chlebek i wracamy, po 14 rejs po Daniela do przedszkola

u nas dziś pochmurnie, mimo to, miłego dnia!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry