• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Witam,

Ewelinka, nie strasz, bo się nie boję :-D

Mama, niestety, dziś kolejna wizyta u lekarza czeka mnie z Mikołajem, bo antybiotyk nie pomógł... A u mnie zostały zawalone zatoki.

U nas pogoda cuuuudna :tak:
Zastanawiam się czy młodego z 20 minut nie przewietrzyć...

reklama
padam na twarz jako słomiana wdowa, małż niedługo dojedzie na miejsce, a wraca dopiero w niedzielę wieczorem, dzieci trochę marudziły za tatą

pogoda się kiepsko zapowiadała a tu nagle w cieniu na balkonie było 13 stopni!!!Maja pół przedpołudnia poszalała z kotem na balkonie, kiedy ja prasowałam, potem pobiegłyśmy po Daniela i było super cieplutko:-) szybka ta wiosna:-)

a rano trzeba się szybciutko pozbierać bo gonimy do przedszkola no i na pocztę główną, bo awizo w skrzynce było, zamierzam się jutro zabrać za pieczenie, może tarta z orzechami bo trochę ich mam i szkoda, by leżały, no i ciasteczka maślane i owsiane dla dzieci???:-)

U nas kolejny dzień remontowy, narobiłam się potwornie.. ale przynajmniej idzie wszystko do przodu. Jeszcze mamy potworne problemy z gazem. Dziś pojechaliśmy na 8 rano na mieszkanie, chlodno, wiadomo nie ogrzane. Mała z nami. I wyobrazcie sobie, ze gosć niby byl ale ja nie wiem gdzie on pukał ale chyba sobie w łeb, zostawił notke, że nas nie było :wściekła/y::szok:
I co? :wściekła/y: teraz najszybciej ktos przyjdzie wyzerowac licznik, czyli ichni duzy minus w poniedzialek :wściekła/y::szok: i to miedzy 8 rano a 8 wieczorem. A co my cholera zycia nie mamy? mala do szkoly na 8 potem ma zajecia, zwierzaki etc. Wychodzi na to, ze bede musiala caly dzien przesiedziec tam y mąż mógł małą odebrać czy cokolwiek :wściekła/y: jestem strasznie zła..
A tak poza tym, to już coraz więcej zrobione i to poprawia humor i motywuje do dalszej pracy :-D

hello!
u Nas dziś pochmurnie,coś na deszcz się zapowiada;/. wczoraj mieliśmy niezapowiedzianych,ale miłych gości.czasem takie wizyty są najfajniejsze:tak:

mama jak tam dzisiaj w pracy,prąd "wrócił"??mam nadzieję,że ból barku wreszcie minie.tez tak kilka razy miałam i przechodziło dopiero po miesiącu;/.

lilith gratki synka:tak:.nie przemęczaj się w tych remontach!najważniejsze,że prace idą do przodu,a problemy zawsze się zdarzają-oby tylko przejściowe:tak:

ewcia jak się czujecie???

maran Majowe oczka wyleczone?

paula to ma życzenia Twój synek,he he:-).siostra niechętna do zabawy w lego?no tak,z dziewczyną,to nie to samo:-p

dobry dobry,

od samego rana biegamy wszędzie z Mają, był płacz bo chciała bidulka w przedszkolu zostać....dopiero wytłumaczenie że nie ma kapci i plecaka pomogło...oby się dostała do przedszkola...

na balkonie mam 12 st. a lekko się chmurzy:-)

biorę się za ciasto na ciastka i na tartę, miłego dnia!!!

Hej - ja tylko przelotem żeby nie zarazić :P Mam zapalenie oskrzeli, zapalenie krtani i strun głosowych - czuję się jak śmierć na chorobowym a na dodatek jestem sama z dziewczynkami bo małż poza domem na 60h :/

LILITH - chyba dobrze doczytałam że chłopak będzie - gratki :-)

Zdrówka wszystkim życzę :)

dobry dobry

jak tam kobietki po weekendzie??? u nas była totalna wiosna, do tego stopnia,że kurtkę wiosenną nosiłam:-), dzieciaki dały trochę popalić samotnej mamie więc raczej nie miałam natchnienia na bb....ale małż wrócił wczoraj wieczorem i było już lepiej,
Daniel nam mocniej pokasłuje, po południu mam lekarza, zobaczymy co tym razem mamy;))

hello!
u Nas tez piękna pogoda w weekend była,także trochę na dworku posiedzieliśmy. w nocy mnie gardło drapało,także czosnek i cytryna z miodem idą w ruch!dziś Alutka ma bal przebierańców,także rano było szykowanie,że ho ho:-)

paula oby nic poważnego Daniela nie dopadło.niby ładnie i ciepło,ale pogoda nadal zdradliwa.

miłego dzionka zyczę:tak:

czesc
u nas z Maja juz zupełnie dobrze za to Ala kaszle "I tak w kolo panie pierdoło" jak to mówiła jedna starsza Pani ;)

pozdrawiam wszystkich serdecznie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry