reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Mnie bolalo podbrzusze i mialam rwanie jajnikow niestety zawsze myslala mze juz po wsyzstkim a okazalo sie ze wszystko jest dobrze tyle ze rosnie i rozszerza sie wszystko.

Mnie bolalo podbrzusze i mialam rwanie jajnikow niestety zawsze myslala mze juz po wsyzstkim a okazalo sie ze wszystko jest dobrze tyle ze rosnie i rozszerza sie wszystko.

No to ja mam tak samo. To zaczelo sie jskos po owulacji.
Nie wiem dlaczego w paru artykulach pisze ze jak boli podbrzusze przy plamieniu to nie plamienie. Chodze co chwile do lazienki bo co chwile mi sie chce sikac. I jak na razie nic nowego nie ma.

No to ja mam tak samo. To zaczelo sie jskos po owulacji.
Nie wiem dlaczego w paru artykulach pisze ze jak boli podbrzusze przy plamieniu to nie plamienie. Chodze co chwile do lazienki bo co chwile mi sie chce sikac. I jak na razie nic nowego nie ma.

Ja widzę że Ty nie te artykuły czytasz co trzeba. W przypadku ciąży ból podbrzusza przypominający ból okresowy ale oczywiście o lekkim natężeniu świadczy o rozkurczaniu się macicy. Mnie bolal przez cały pierwszy trymestrze a czasem miałam wrażenie ze ciągnie mnie w dol. @ Ci się rozkrecil?

Ja widzę że Ty nie te artykuły czytasz co trzeba. W przypadku ciąży ból podbrzusza przypominający ból okresowy ale oczywiście o lekkim natężeniu świadczy o rozkurczaniu się macicy. Mnie bolal przez cały pierwszy trymestrze a czasem miałam wrażenie ze ciągnie mnie w dol. @ Ci się rozkrecil?

Ja zaraz po owulacji mialam objawy ciagniecia jajnikow i takie cmienie ogolne podbrzusza mam. A od paru dni mam cos takiego jakbym miala zaraz cos urodzic jakby glowka byla w kroczu i naciskala jakby ktos mi siedzial na tej kosci lonowej. Od tego momentu co pojawily sie te kawowe plamy nic wiecej nie polecialo. Ale zauwazylam ze w ciagu pol godziny bylam juz z 10 razy sie wysikac. Nic mnie nie boli przy sikaniu. Boje sie ze to jednak jakas infekcja. :( zrobic jutro rano test jakby mnie w nocy nie zalalo? Czy za wczesnie

Ja to pewnie już dawno bym zrobiła. Ale się nie nakrecaj ale tez nie przypisuje tego infekcji. Ja wiem jaką siłę sugestii ma kobiecy mózg. Ja tydzień przed okresem zaczynam testy robić mimo tego ze wiem ze nic nie wyjdzie jeszcze. A Ty wytrzymać chociaż do rana. Niech fasolka bedzie z Toba

Ostatnia edycja:
Ja to pewnie już dawno bym zrobiła. Ale się nie nakrecaj ale tez nie przypisuje tego infekcji. Ja wiem jaką siłę sugestii ma kobiecy mózg

Oj ja juz nie takie rzeczy sobie wmawialam. Ale takich mocy zeby wywolac sobie plamienie czyciaze to nie mam hehe wyzszy level. :) zrobie jutro rano bo za czesto bylam teraz sikac i stezenie jakbym byla jednak bedzie male. Dziwny jest ten ucisk na krocze to mnie niepokoi. :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry