reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja mam paskudny nastrój. Zrobiłam kolejny test i znowu I kreska. Okresu też nie ma. Taka zawieszka. Dzisiaj mamy drugą rocznice Ślubu. Myślałam, że albo będziemy świętować pozytywny test, albo będzie upojny wieczór, a teraz nawet nie wiem czy mogę się winka napić. Tragedia.
Wymyśliłam sobie wczoraj, że Szwagierka zabierze popołudniu Adasia. Ja zrobię romantyczną kolacje, a wieczorem po niego pojedziemy. Wczoraj byłam strasznie podjarana a dzisiaj po tym teście jest kiepsko i nic mi się nie chcę. Do tego Adaś daje mi w kość, jęczy i stęka. Teraz ma okres, że nie mogę nawet wyjść do wc, bo jest ryk jakbym go zarzynała.
:crazy:

Ja mam paskudny nastrój. Zrobiłam kolejny test i znowu I kreska. Okresu też nie ma. Taka zawieszka. Dzisiaj mamy drugą rocznice Ślubu. Myślałam, że albo będziemy świętować pozytywny test, albo będzie upojny wieczór, a teraz nawet nie wiem czy mogę się winka napić. Tragedia.
Wymyśliłam sobie wczoraj, że Szwagierka zabierze popołudniu Adasia. Ja zrobię romantyczną kolacje, a wieczorem po niego pojedziemy. Wczoraj byłam strasznie podjarana a dzisiaj po tym teście jest kiepsko i nic mi się nie chcę. Do tego Adaś daje mi w kość, jęczy i stęka. Teraz ma okres, że nie mogę nawet wyjść do wc, bo jest ryk jakbym go zarzynała.
:crazy:

A mialas juz tak kiedys ze ci sie okres tyle spoznial? Wspolczuje i lacze sie z toba bo mam dzisiaj to samo. Ty nie masz ja czekam czy dostane. :(

35 dc dzisiaj, zwykle mam około 30-sto dniowe. Dawno temu miałam tak, że bardzo długo czekałam, ale wtedy o ciąży nie było mowy. Potem się w miarę wyregulował. Ale po ciąży miałam 17 lipca i 18 sierpnia, także nie wiem. No cóż, zostaje mi czekać. Muszę się do ginekologa na wizytę wybrać. Co do bety. Nie wiem kompletnie o co w niej chodzi. W pierwszą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu, test zrobiłam przed spodziewaną @ i wyszedł pozytywny. Zapisałam się do gina, gdzieś w 9 tygodniu ciąży potwierdził ją i wszystko jakoś tak prosto szło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry