reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Teoretycznie tak, ale oprócz mamy mieszka tu jeszcze babcia i siostra i w zasadzie ciągle ktoś w domu jest a gdy już się cudownie złoży że ich nie ma to albo mój mąż jest w pracy albo mam @ więc wesoło ;) ale rano mój oświadczył że jedziemy na weekend w góry. Może akurat wstrzelimy się w płodne. Ma razie owulki nie ma, teścior negatywny ale coś tam zwilgotniało ;)
Oby weekend był dla was owocny ;-)

Dzieczynki ja mam nadziejr zr osoby nie z naszej grupy nie widza co my poszemy? Jak sama nazwa brzmi grupa zamkneita ale wile sie w 100% upewnic :)
Tak nikt tego nie czyta poza członkami

Gosia - a mnie kurcze kreci do testowania a @ dopiero za tydzien
Ja bym jednak zaczekala ale to dlatego że w obydwu ciałach ztobilam test w dniu planowanej @ i kreska zawsze była słaba. Jednak możesz spróbować, chyba tydzień przed to trochę wcześnie.

Wiecie co. U nas na zamkniętym już była przez chwilę grupa na fb i ja nie dałam rady ogarniać dwóch miejsc. No zobaczymy.

Tak bierzemy. Choc na sama mysl o przeprowadzce mam dosc. Tyle pakowania, pozniej rozpakowywania, sprzatania itd ehh. I troszke obawiam sie rachunkow za gaz bo tam jest ogrzewanie gazowe a to drogi interes zwlaszcza ze mieszkanie ma 80metrow. No ale coz za luksus sie placi. Obecnie jedna sciana w sypialni nam zamarzla!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry