Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale dalibyscie rade z jedenj pensji z dwojka dzieci? bo my bysmy musieli liczyc kase mimo iz moj dobrze zarabia, teraz bedzie drozsze mieszkanie, paliwo nas mocno ciagnie itpEM Ka. Niestety nie udało się malutkiej uratować i mam aniołka w niebie.
Mój m. Też chciał szybko ślubu i dziecka, ja wtedy nie za bardzo heh później mi się zmieniło
Lux dokładnie u nas podobna sytuacja teraz. Dziecko kredyt opłaty i tylko jedna pensja póki co. Niby teraz na być jakieś becikowe ale z nimi to nigdy nie wiadomo. Dlatego jak się uda to się uda a jak nie to znaczy że jeszcze nie czas.
Happy Mum a kiedy termin @?
Dziewczyny co tzn dpo?po okresie? Przed?
a moj bardzo lubi zupy i czesto mowi, zrob jakas zupe a nie to miesokurcze to dpo. Logiczneo ja blondynka
Ale mnie głowa boli :\ do tego nie mam obiadu i pojęcia co zrobić. Chyba wyjmne pierogi z zamrażarki i ugotuje. M. Nie będzie zadowolony bo to miesozerca i na każdy obiad musi być miecho ale musi się z tym pogodzić![]()

proponuje nastepnym razem na priv pisac do dziewczyn , ktore macie na fb i juz, ja tam sie nie wypowiadam, bo mi nie przeszkadza, ze macie swoja grupe, my mamy swoja i jest git, powodzenia w staraniach Ruda, ja tam Was wszystkie lubie i sie klocic z zadna nie chce, bo po coEmka przeszkadza ci cos drzwi otwarte. Nie podoba ci sie nasze towazystwo zabierz zabawki i zmien piaskownice

jeszcze sie nie zjawil?No i kurier ma jeszcze niecałą godzinę, mam nadzieję, że przyjedzie...