reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Grochoweczka w trakcie przygotowanie. Boli mnie brzuch, ale temp spadła do 36,5. Jak mam jeszcze tydzień wytrzymać do testowania jak w pracy całe kartony testów...

Dobrze, że ktoś wymyślił forum, bo u nas to wielka tajemnica, że się staramy. Nie wie nikt oprócz nas dwoje :D inaczej nie miałabym z kim pogadać, bo swojego też nie chce zamęczać ciągłymi wątpliwościami, bo pomyśli, że zwariowałam :P
U mnie też nikt nie wie :x mam całą szufladę testów i też nie mogę już czekać :(

reklama
U nas synek za to co drugi dzień pyta Kiedy będzie miał siostrę, może coś przeczuwa :D tylko gwarancji na siostrę to ja mu już nie dam, szanse są pół na pół :)

Moja cora tez wspomina o rodzenstwie od czasu do czasu tylko jak ona to mowi "Tylko nie braciszka, bo braciszki to niegrzene sa"

u nas wie kilka osb, ale takich najblizszych i to wystarczy, mam od czesci z nich wsparcie i bardzo mi to pomaga

U nas tez wie kilka osob. Chociaz nie kryjemy sie z tym za bardzo. Za to z powiedzeniem o ciazy rodzinie to bedziemy troche czekac, pewnie do trzeciego mca. Pewnie tylko wy sie wczesniej dowiecie bo inaczej wybuchne :P

Ja dziś robiła rano test... miałam nie robić,ale miałam robiony rezonan magnetyczny i tak sobie pomyślałam, że zrobię, bo gdyby się okazało to nie chciałabym mieć wyrzutów sumienia. ale oczywiście 1 krecha, co nie było zaskoczeniem ,b o dopiero na week planowana @. Rano i teraz też taki dziwaczny posmak mam w buzi, nie wiem do czego porównać,ale żołądek przestał boleć. Jajniki ani piersi mnie nie bolą, trzeba czekać :D

reklama
cos
Moja cora tez wspomina o rodzenstwie od czasu do czasu tylko jak ona to mowi "Tylko nie braciszka, bo braciszki to niegrzene sa"

U nas tez wie kilka osob. Chociaz nie kryjemy sie z tym za bardzo. Za to z powiedzeniem o ciazy rodzinie to bedziemy troche czekac, pewnie do trzeciego mca. Pewnie tylko wy sie wczesniej dowiecie bo inaczej wybuchne :p

u nas szwagierka bardzo zle zaregowala na wiesc o staraniach, reszta sie bardzo cieszy i nam kibicuja

nie moge cos pisac, polowy ekranu nie widac, wyskoczyly mi jakies komunikaty :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry