reklama

Staraczki na 2016 rok :)

hej:) Ankak kupuj kupuj:P

Co do diety to ja też nie wierze ze tylko dieta i bedzie dziewczynka , ale dieta plu odpowiednie ziola, serduszkowanie w odpowiednim czasie i moze sie uda;P Chociaz kiedys mialam wieksze parcie na dziewczynke w tym momencie chcialabym corke owszem ale maly chlopczyk tez mi sie marzy::P najlepiej blizniaki:szok::-D

Dziewczyny kiedy testujecie??

reklama
sluz plodny wyglade przypomina bialko jaja kurzego.Jest przezroczysty lepki, rozcigliwy ja mam taki.

A powiedzcie macie bole owulacyjne ??? ja podczas owu mam tak silne bole ze tabletki biore...znow na okres nic a nic nie boli.

reklama
ankaka - nie, no co Ty! W 28 dc na pewno wieczorem Ci nie wyjdzie!! Jutro rano! Musisz z rannego sika, bo zagęszczony bardziej.

Ja nie dostałam, ale tak dziwnie plamię, żółtawo raczej. Jednak absolutnie nie czuję piersi, a gdzie nie czytam to piersi i brzuch to na ogół pierwszy objaw. Ja się obawiam, że kilka dni (2-3) tak dziwnie poplamię, choć to raczej upławy jakieś - takie w kulkę się kulają same często i żółte - i jak to się oczyści to lunie ze mnie.:crazy: Gdyby jeszcze cycki mnie bolały chociaż... a tak to w zasadzie z niewielką nadzieją jestem.

ankaka - ja mam dzisiaj 29 dc, Dzisiaj powinnam dostać @. Może się na teścik razem umówimy? Np. środa rano? Żeby się zbytnio nie nakręcać. Mnie takie rozczarowania dwóch kresek strasznie bolą, więc wolę ich nie widzieć... Ja chyba tak zrobię. W środę rano. Bo jeśli mam dostać to pewnie dzisiaj albo jutro, ewentualnie środa. Więc pewnie najlepszy byłby czwartek... ale pewnie nie dotrwam bez @:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry