reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Mehle siostra siostra. Rozumiem że ci jej szkoda ale ty masz swoją rodzinę i powody do szczęścia. To ona się rozwodzie nie ty. A co w przypadku gdyby była bezpłodna? Ty też nie miałabyś dzieci? Więc wspieraj ja i pomagaj jak tylko możesz ale nie Kosztem swojej rodziny i swojego szczęścia

Jeśli chodzi o l4 w ciąży to zależy co Wpisze lekarz bo może napisać że leżeć i dupa. Ja miałam chodzić i kontrol z zusu

Apostrofa maszyna stoi i czeka na naukę dziadka :-)

Mehel a ja wogole nie mam płodne śluzu :-(

ruda1991 dzieki. W teorii wiem doskonale ze wszystkie macie racje bo i ja mysle podobnie ale w praktyce jestem osoba wiecznie martwiaca sie o innych, taka moja natura po prostu...
Ja tez nie mam takiego typowego plodnego sluzu. Jedynym dla mnie wyznacznikiem jest to ze byl ciagnacy no i zdecydowanie obfitszy. Przytulaski byly, a czy skuteczne - okaze sie... :)

witam Was..:)
Matko ale nasmarowalyscie..Zajmie mi to z godzine zaeby nadrobic..:) mi od 3 dni niedobrze raz popoludniu,raz wieczoremi dzis teraz... ogolnie mi tak dziwnie jakos...jakas rozdygotana jestem jakas...mokro mam caly czas..okres powinien nadejsc 2 lub 3.10..zobaczymy...A jak u Was?

Ja tez nie mam ochoty na jedzenie jakos...a to niepodobne do mnie :)
ankaka a robilas test?? mnie korci zeby zrobic bo ta niepewnosc i te objawy prawdziwe albo wmowione juz nie wiem sama...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry