• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

A co tu taka cisza?

Pracujemy

A ja te kobiety, które mają małe dzieci i mają na to czas podziwiam :-D Ja chyba na takie miałam na swoim ślubie :-D u mnnie wręcz przeciwnie , w mojej pracy pomalowane paznokcie, a do tego długie nie mają prawa bytu niestety :-(

Gdzie pracujesz?

Ja jeszcze dzieci nie mam. Chociaż mój instynkt macierzynski jest naprawdę wysoko.

Ja tam nie umiem robić paznokci zresztą U mnie ciężko z paznokciami w pracy. Szybko się niszczą.

U mnie też się niszcza. Non stop myje rece a woda nawet hybrydom nie służy.

reklama
O taki kolorek sobie walnelam:-P

Załączniki

• 1439579928295.jpg
    1439579928295.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 81
Że ja? No co Ty. Szczupłe to ma moja siostra i długie. Babcia się śmieje ze zlodziejskie:-P ja mam krótkie paluchy i mnie się moje dłonie nie bardzo podobają.

Szczupłe szczupłe:-) mi też mówią Że mam zlodziejskie albo że Powinnam grać na pianinie:-) ale ja mam paroweczki długie ale parówki a po ciąży to założylam tylko obraczke a pierścionki leżą za male :-o

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam pierścionki luzniejsze więc może jak mi zgrubna po ciąży to nie będzie problemu gorzej z obrączka bo nawet w te upały jak mi palce spuchly to nie mogłam jej zdjąć. Ale jeszcze trochę to moje zachodzenie może potrwać także nie martwię się na zapas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry