reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej.

Ja pierwsze testowanie owu zaczęłam chyba już 2 dni po okresie, żeby mieć pełen obraz. I w drugim cyklu testowania owu była w 17 dc, ale cały cykl też się wydłużył z 28 dc do 31 dc.

Nie mam wcale takich regularnych cykli jak miałam przed pierwszą ciążą :( Było idealnie co 28 dni. A teraz poprzedni 26 dc, ten 31 dc...

No, a dzisiaj mnie zalewa! Co godzinę muszę się przewijać, masakra! :crazy:

ankaka - mocno trzymam dalej za Ciebie! Wygląda jakby wszystko było na najlepszej drodze! :-)

Ruda - ja ulgę poczułam odkąd młoda skończyła 2 lata. Choć czasami mam wrażenie, że teraz bardziej mnie do zabawy ciągnie. I tekst "zaraz przyjdę" nie bardzo pomaga :-D

reklama
U mnie tak jak przewidywalam test pokazal owulacje. No to ja hejho a komentarz męża- zameczysz mnie. Jajniki juz nie bola więc pecherzyk pękł. Pozostaje tylko czekac do 15 na @ bądź testowanie.
Żeby bylo jasne to nadaje z pracy

Hej dziewczyny :-) ja dziś od rana zabiegana zalatana teraz wlasbie kon że robić obiad dzwonie do Meza żeby wpadal a On mi na to ze juz pojadl ... i co? Do kogo kuzwa stoję tu 1.5h ?? Mlody w przedszkolu ja za bardzo apetytu brak... jedynie mój York widzę ma apetyt ....
Poza tym okej . Trochę się zalamalam ze żadnych wspanialych wieści nie ma. Żadna nie testowala...
Za to życzę wszystkim kobitkom z owulacja owocnych plonów :-) :-) :-)
Aaaa wcześniej któraś z Was pytala o wiek mojego syna. Ma 3 latka. W lipcu skończyl. Charakterny po Mamie. Jak Mu po wiedzieliśmy ze będzie mial rodzeństwo to się rozryczal i powiedzial ze mamy dzidziola oddać do innej rodziny! Ale ma.jeszcze mnóstwo czasu na oswojenie się z ta myślą :-)

Pozdrawiam i dalej czekam na wieści o kreseczkach !!!

Claudia szyjesz? Łatwe to?
Mam już w domu maszynę i chęć na szycie tylko nie wiem czy sobie poradzę. Zbieram się do dziadka na ogólną naukę, gdzie nawlec i takie tam ale zawsze coś wyskakuje

Ankaka trzymam kciuki za ciebie bardzo

Apostrofa czyli mówisz że jeszcze ponad rok i będzie luz ;-)

Mój mały ma rozyczke :-( gdybym jakimś cudem była w ciąży i się zaraziła to masakra

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry