reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Mój mały ma rozyczke :-( gdybym jakimś cudem była w ciąży i się zaraziła to masakra

Ruda mało prawdopodobne żebyś mogła złapać, dziewczynki po '87 (czyli mój) były szczepione na różyczkę w wieku 13 lat. Więc spokojnie... Ja w ciąży też bałam się tego, bo nie wiedząć, że jestem w ciąży miałam kontakt z osobą chorą na różyczkę, ale lekarz minie uspokoił

Zuza małe prawdopodobieństwo to jest to że jestem już w ciąży ;-) lekarka powiedziała żeby uważać na dzieci a przedewszystkim kobiety w ciąży bo dla nich to bardziej szkodliwe niż dla dzieci

Ja nie należę do fanów szczepień. I nie rozumiem tego fenomenu, bo ja mają te naście lat (czy ile tam?) już dawno byłam po różyczce... a i tak musiałam być szczepiona... Po jaki grzyb?

Ruda - wykuruj małego, jak nie jesteś w ciąży to się zaraź i po sprawie. Zajdziemy razem w lipcu :laugh2:

ankaka - dalej niehcjutro już będzie, bo czekam na te Twoje kreski!!!! Rób i szybko melduj. :)

Apostrofa pierwsza Szczepionka na rozyczke jest po roku, Odra ospa i różyczka w jednym
Czy jestem czy nie okaże się za 11 dni ;-)

Claudia dobrze ze masz te testy bo już byś myślała że jesteś po

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry