reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda - fakt, ja już o MMR zapomniałam, mimo że córkę szczepiłam z rocznym opóźnieniem. Ale za naszych czasów chyba nie było tego... Bo ja w wieku szkolnym miałam różyczkę chyba. Chyba, że to jakaś dawka przypominająca. Za to obowiązkowa była chyba ospa kiedyś...? A nie wiem już. Nieważne. Masz nie chorować w ciąży w każdym razie:-)

Claudia ja chyba kojarzę Twoją stronkę. Uwielbiam handmade i dość dużo tego lubię.

Czy Tu można linki wklejać?

Mój FP na Facebooku to Minky Land - zapraszam jakby któraś chciała kominczy apaszkę na jesień czy zimę dla maluchów na przykład :)

Apostrofa obiecuję że jak już będę to nie będę Chorować ;-)
Oby teraz Jaś szybko wyzdowal i mąż bo też chory

Ja poproszę o linki bo nie mam Facebooka a jak dacie link to sobie będę mogła popatrzeć ;-)

Witajcie Dziewczyny!
Czy mogę do Was dołączyć? właśnie zaczęliśmy się z mężem starać o dziecko :) Mieliśmy zacząć w grudniu, potem uznałam że lepiej zacząć w październiku bo pewnie od razu tak nie wyjdzie, a w końcu nie wytrzymałam i zaczęliśmy we wrześniu :D tzn właśnie zaczynamy bo coś mi się owu przesuwa, zawsze miałam idealnie dużo śluzu, a właśnie w tym miesiącu kiedy postanowiłam że zaczynamy - śluzu brak :D tzn jest ale mało i już zgłupiałam czy to w ogóle owulacja .. no cóż dziś 17 dzień cyklu, będziemy próbować :)
Pozdrawiam Was cieplutko!

Dzięki! cieszę się że będę z Wami czekać na dzidziusia :)
chyba tak jest że jak się za bardzo chce to organizm robi nam trochę na przekór.. Ale jak tu nie chcieć :D
Poczytałam Wasze starsze posty ale jeszcze wszystkiego nie ogarniam, mam nadzieję ze szybko się połapie w Waszych ciążach i staraniach :)

Giska tak w dużym skrócie.
Mamy jedną mamusie i nie wiemy co u Malami? A miała bladziocha
Ankaka, owca i ? Teraz testują

A ja i reszta dziewczyn ( w tym ty) kolejnego okresu nie dostajemy ;-)

reklama
Witaj giśka. Nie chcę być niegrzeczna, ale mam nadzieję, że długo tu nie zagościsz i szybko polecisz na Lipcóweczki!:-) Powodzenia!!!

Ja tak właśnie policzyłam, że my tak naprawdę to drugi cykl dopiero (bo pierwszy to był taki na zasadzie: Dobra, to chodź, spróbujemy. - I raz się poprzytulaliśmy, niby w płodne! haha). Ale teraz stwierdziłam, że zaraz po @ lecimy z koksem :-D I tak myslę co 3 dni akcja musi być, a w zmożonym okresie 2...

Jaki Wy macie system??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry