reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
nocke mam z glowy, sasiad z dolu tak dawal muza, ze nie szlo spac, sie wkurzylam lagodnie mowiac i poszlam do niego, pukam i nic, wale piescia, podszedl do drzwi i nic, nie otwiera i tym mnie tak rozwścieczył, ze krzyknelam, ze albo to sciszy, bo jest 23 albo wzywam policje, po chwili muzyka zostakla wylaczona wrr, co za czlowiek

nocke mam z glowy, sasiad z dolu tak dawal muza, ze nie szlo spac, sie wkurzylam lagodnie mowiac i poszlam do niego, pukam i nic, wale piescia, podszedl do drzwi i nic, nie otwiera i tym mnie tak rozwścieczył, ze krzyknelam, ze albo to sciszy, bo jest 23 albo wzywam policje, po chwili muzyka zostakla wylaczona wrr, co za czlowiek

hahaha, zaczęły się widzę interakcje z sąsiadami :-) :)
Muzykalni są najgorsi ...

O współczuje... jak ja się cieszę, że te czasy już za mną

Tak to jest w bloku, zawsze jakiś wariat się trafi :) moja znajoma ma sąsiada co jak łapie doła i popije sobie to na gitarze całą noc potrafi grać, a później cały dzień śpi :)

nad nami tez jedni luibia se muza dawac, ale oni to w weekendy i wylacza do 22 a ten dawal rowno, Boze jak to bylo slychac, moj az kurwicy dostawal, bo wczesnie musial wstac
Przezywalam to. Jak Krzyś był mały to mnie dopiero wtedy strzelało. Latem znowu gimbaza z piwem pod oknem a, że mieszkałam na parterze to masakra była.
A teraz mam całe dnie cisze okna latem pootwierane całą dobę...
Tylko raz latem zamykam ja we wsi był festyn i bawili się do północy ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry