27 dc owu 11 dni temu. Ale 7 dnia czułam dość silne ukłucie w brzuchu, w ten sam dzień temp lekko spadła, więc podejrzewam ewentualne zagnieżdżanie wtedyLyara beta powinna rozwiać wątpliwościa który do dzień cyklu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
27 dc owu 11 dni temu. Ale 7 dnia czułam dość silne ukłucie w brzuchu, w ten sam dzień temp lekko spadła, więc podejrzewam ewentualne zagnieżdżanie wtedyLyara beta powinna rozwiać wątpliwościa który do dzień cyklu?
nocke mam z glowy, sasiad z dolu tak dawal muza, ze nie szlo spac, sie wkurzylam lagodnie mowiac i poszlam do niego, pukam i nic, wale piescia, podszedl do drzwi i nic, nie otwiera i tym mnie tak rozwścieczył, ze krzyknelam, ze albo to sciszy, bo jest 23 albo wzywam policje, po chwili muzyka zostakla wylaczona wrr, co za czlowiek

Fotka nie wychodzi... na zdjeciu jej nie widac tak jak na zywo... dam wam znac po becie wypijemy kawke i jedziemya i moj m tez widzi kreske
i aparat tez znalazl hehe probowal lapac ostrosc i na obu tych kreskach sie zatrzymal
![]()
O współczuje... jak ja się cieszę, że te czasy już za mnąnocke mam z glowy, sasiad z dolu tak dawal muza, ze nie szlo spac, sie wkurzylam lagodnie mowiac i poszlam do niego, pukam i nic, wale piescia, podszedl do drzwi i nic, nie otwiera i tym mnie tak rozwścieczył, ze krzyknelam, ze albo to sciszy, bo jest 23 albo wzywam policje, po chwili muzyka zostakla wylaczona wrr, co za czlowiek
a najlepsze jest to, ze akurat jak sie ubieralam by zejsc to ktos wchodzil do klatki obok i ta laska mowi do kolesia, ladnie kogos je.bie, zeby tak dawac muza, wspolczuje ludziom w tej klatcehahaha, zaczęły się widzę interakcje z sąsiadami
Muzykalni są najgorsi ...
nad nami tez jedni luibia se muza dawac, ale oni to w weekendy i wylacza do 22 a ten dawal rowno, Boze jak to bylo slychac, moj az kurwicy dostawal, bo wczesnie musial wstacO współczuje... jak ja się cieszę, że te czasy już za mną
Przezywalam to. Jak Krzyś był mały to mnie dopiero wtedy strzelało. Latem znowu gimbaza z piwem pod oknem a, że mieszkałam na parterze to masakra była.nad nami tez jedni luibia se muza dawac, ale oni to w weekendy i wylacza do 22 a ten dawal rowno, Boze jak to bylo slychac, moj az kurwicy dostawal, bo wczesnie musial wstac
nad nami tez jedni luibia se muza dawac, ale oni to w weekendy i wylacza do 22 a ten dawal rowno, Boze jak to bylo slychac, moj az kurwicy dostawal, bo wczesnie musial wstac