ewix124
Fanka BB :)
SuperRozmawiałam z ordynatorem, beta rośnie prawidłowo, nie znam dokładnie wyniku ale mówi że jest dobrze, pewnie zobaczę wynik ma wypisie ale widziałam już jak pęcherzyk się zarysowuje !!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperRozmawiałam z ordynatorem, beta rośnie prawidłowo, nie znam dokładnie wyniku ale mówi że jest dobrze, pewnie zobaczę wynik ma wypisie ale widziałam już jak pęcherzyk się zarysowuje !!!!!
Ja od owu kompletnie nie mam ochoty... 4 dni miałam bóle jajników i kłucie prawego, więc już mi trochę zaczyna brakowaćsojnabig super wieści
u mnie 20 dc teraz pozostaje tylko czekać
wczoraj tez męża zmolestowałam chociaż nic się nie zapowiadało heheh
lux a Ty jak tam się czujesz jakieś objawy?
Lyara czekam na wieści i trzymam kciuki &&&&&&
OBJAWY RACZEJ OKRESOWE, KLUCIE W POCHWIE I W BRZUCHU NO I SLUZ WROCIL, NO NIC POZOSTAJE CZEKACsojnabig super wieści
u mnie 20 dc teraz pozostaje tylko czekać
wczoraj tez męża zmolestowałam chociaż nic się nie zapowiadało heheh
lux a Ty jak tam się czujesz jakieś objawy?
Lyara czekam na wieści i trzymam kciuki &&&&&&
o ktorej masz wyniki bety?Ja od owu kompletnie nie mam ochoty... 4 dni miałam bóle jajników i kłucie prawego, więc już mi trochę zaczyna brakowaćAle dopóki nie będę miała pewności czy jest maluszek czy nie to wolę się wstrzymać
Kurde, nic jeszcze nie zjadłam, mam taką jakby kluchę w gardle i nie umiem jeść, a czuję że mnie mdli trochę. Wczoraj jak miałam dłuższą przerwę bez jedzenia to miałam tak samo![]()
Jeszcze nie pojechaliśmy... Mój się uparł że najpierw kawa bo się nie wyspało ktorej masz wyniki bety?
no to czekamyJeszcze nie pojechaliśmy... Mój się uparł że najpierw kawa bo się nie wyspałWięc jeszcze z godzinka dwie i pojedziemy, a potem na wynik zaczekamy w szpitalu, ostatnio był po godzinie, zobaczymy jak będzie teraz
mam termin an niedziele i tak mysle, czy testowac czy czkac az zacznie sie spozniacLyara i ja napiszę, że nic na zdjęciu nie widzę. Ale czekam na wynik bety :-)
Lux kiedy testujesz?