Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam termin an niedziele i tak mysle, czy testowac czy czkac az zacznie sie spozniac
To kciuki za 2 kreski :-)ja bym chwilę zaczekała na Twoim miejscu, żeby się nie rozczarować w razie czego I kreską - ale oczywiście trzymam kciuki za II
a u mnie dzisiaj 33dc, @ nadal nie ma. Do tego dzisiaj cały dzień mam jakieś dziwne mdłości, jak chce coś zjeść to mnie odrzuca..
Idę po pracy po test i jutro testuję, bo już dłużej nie wytrzymam ...
Podziwiam, że i tak tyle wytrzymałaś !ja bym chwilę zaczekała na Twoim miejscu, żeby się nie rozczarować w razie czego I kreską - ale oczywiście trzymam kciuki za II
a u mnie dzisiaj 33dc, @ nadal nie ma. Do tego dzisiaj cały dzień mam jakieś dziwne mdłości, jak chce coś zjeść to mnie odrzuca..
ja to zero silnej woli codo testów, niestety 
Testujmam termin an niedziele i tak mysle, czy testowac czy czkac az zacznie sie spozniac
trzymam kciuki !mnie tez odrzuca od jedzenia, ale u mnie to przed @ normalne, trzymam kciuki!ja bym chwilę zaczekała na Twoim miejscu, żeby się nie rozczarować w razie czego I kreską - ale oczywiście trzymam kciuki za II
boje sie, ze bedzie negatyw, bo za wczesnie zrobie eh czuje sie jak nastolatka przed sprawdzianemTestujtrzymam kciuki !