ankamaz
Fanka BB :)
jak będzie negatyw to pijemy ! zdezynfekujemy organizm i następny cykl naszboje sie, ze bedzie negatyw, bo za wczesnie zrobie eh czuje sie jak nastolatka przed sprawdzianem
to tak żartem, wierzę, że będą pozytywne dwie kreski !Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak będzie negatyw to pijemy ! zdezynfekujemy organizm i następny cykl naszboje sie, ze bedzie negatyw, bo za wczesnie zrobie eh czuje sie jak nastolatka przed sprawdzianem
to tak żartem, wierzę, że będą pozytywne dwie kreski !No dokładnie ! ja właśnie wypiłam cappuccino z bitą śmietaną i marzy mi się kebabA mnie się dziś gęba nie zamyka. Jem wszystko co się da. Konia z kopytami bym zjadłato chyba wpływ tej depresyjnej pogody
![]()

nie wiem sama bo mam objawy i na @ i na ciaze, jest mi tak niedobrze od rana, ze mam chcec rzygac jak kot, zaraz se przypominam objawy z pierwszej ciazy, bo mialam je przed terminem @ i swiruje, glupie to wszystkojak będzie negatyw to pijemy ! zdezynfekujemy organizm i następny cykl naszto tak żartem, wierzę, że będą pozytywne dwie kreski !
jaka jadlas?Ja wczoraj zjadłam całą tabliczkę ;p hehe
moj zoladek tez dzis bez dnaA mnie się dziś gęba nie zamyka. Jem wszystko co się da. Konia z kopytami bym zjadłato chyba wpływ tej depresyjnej pogody
![]()

No dokładnie ! ja właśnie wypiłam cappuccino z bitą śmietaną i marzy mi się kebab![]()