reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja dzisiaj z rana z ciekawości zrobiłam ;) dziś 26dc, 14dpo ;) szłam go robić z nastawieniem, ze zrobię, wyjdzie negatyw i pójdę dalej spać... Ale już nie zasnelam ;) a oto powod:

Załączniki

• 1455959031132.jpg
    1455959031132.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 79
Nessi - strasznie mnie cycki bolały i to już tak od 5dpo i nie chciały przestać ;) no i bardzo dużo niebieskich żyłek się na nich pojawiło... oprócz tego bardzo mnie brzuch bolał jak długo stałam ostatnio, a ze mam pracę stojącą po 12h to miało prawo boleć... Ale zawsze powtarzalam, ze z moim szczęściem to ja do 30-stki nie zajde ;) a tu niespodzianka ;) ach, no i coś mi nie grało jak tak od przedwczoraj mnie zaczęły drażnić zapachy, dużo wyraźniej je czułam ale to przypisywalam rzuceniu palenia ponad miesiac temu. Jak widac, wybrałam idealny moment :)

No widzisz ;) ja nie potrzebuje imprezy, żeby co chwilę wisieć nad kibelkiem ;) właśnie mnie tak dzisiaj rano wzięło i ratuje się gorzką herbatą, bo wszystko inne pogarsza sprawę... a myślałam, ze to za wcześnie... ;)

Nessi - strasznie mnie cycki bolały i to już tak od 5dpo i nie chciały przestać ;) no i bardzo dużo niebieskich żyłek się na nich pojawiło... oprócz tego bardzo mnie brzuch bolał jak długo stałam ostatnio, a ze mam pracę stojącą po 12h to miało prawo boleć... Ale zawsze powtarzalam, ze z moim szczęściem to ja do 30-stki nie zajde ;) a tu niespodzianka ;) ach, no i coś mi nie grało jak tak od przedwczoraj mnie zaczęły drażnić zapachy, dużo wyraźniej je czułam ale to przypisywalam rzuceniu palenia ponad miesiac temu. Jak widac, wybrałam idealny moment :)

O to trochę tego było .... :) To teraz zwolnienie z pracy ...odpoczynek i rośnijcie zdrowo!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry