lenaka
Fanka BB :)
Pojadę kochana, nie mam innego wyjścia bo zwariuję. Co innego sobie planowałam i nie chciałam robić co tydzień usg ale życie wszystko weryfikuje.Lenaka jak masz tak.panikowac to lepiej jedz. Uspokoi ci to napewno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pojadę kochana, nie mam innego wyjścia bo zwariuję. Co innego sobie planowałam i nie chciałam robić co tydzień usg ale życie wszystko weryfikuje.Lenaka jak masz tak.panikowac to lepiej jedz. Uspokoi ci to napewno
Dziękuję :-* już się powoli uspokajam bo wiem że dziś będę miała pewność co się dzieje. Fakt że przed wizytą będę miała takie ciśnienie i chęć mordu z nerwów ale do tej pory nikt nie ucierpiał więc powinno być okLena postaraj się uspokoić. Może spróbuj zasnąć. Wieczorem zobaczysz swoją kropeczke i będzie Ci lepiej. Idź to cie uspokoi. Nie Możesz uciekać od tego. Bo co ma być to będzie, a ty przecież umiesz brać życie w swoje ręce :-* wiem że się boisz. Mdłości są a raz nie ma. Jak ginekolog powiedział że nic go ie martwi to spokojnie zaczekaj do wieczora lub do następnego poniedziałku :-*
mdlosci caly czas miec nie musisz, mi znikaly nawet na kilka godzin i wracaly potemLeżę skarbie.
Rozmawiałam z mężem jak usłyszał mój płacz to od razu chciał wsiadać w samochód i przyjeżdżać, ale na spokojnie pojedziemy na 18 do lekarza tak jak jestem umówiona. Zdążę się przygotować na wizytę. No tak szczerze to nic niepokojącego się raczej nie dzieje tylko jestem strasznie spanikowana.
Tak też miałam tak do tej pory Ale teraz wydawało mi się że coś za długo ich nie ma. Nie ma co gdybać, wieczorem będzie wszystko jasne. Mam tylko nadzieję że moje złe przeczucie się grubo myli.mdlosci caly czas miec nie musisz, mi znikaly nawet na kilka godzin i wracaly potem
odgon te czarne mysli, nic sie nie martw!!!Tak też miałam tak do tej pory Ale teraz wydawało mi się że coś za długo ich nie ma. Nie ma co gdybać, wieczorem będzie wszystko jasne. Mam tylko nadzieję że moje złe przeczucie się grubo myli.
:-* :-* :-*odgon te czarne mysli, nic sie nie martw!!!
Jesli masz jakiekolwiek watpliwości nie czekaj jedzi na pogotowie , niech sprawdzą .Pojadę kochana, nie mam innego wyjścia bo zwariuję. Co innego sobie planowałam i nie chciałam robić co tydzień usg ale życie wszystko weryfikuje.