reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja pierdole dziewczyny co się ***** dzieje znowu na pazdziernikowkach kolejna dziewczyna została aniołkową Matką, ja już nie zlicze ile dziewczyn z terminem porodu na październik już pozegnalo swoje maleństwa. ***** no totalna masakra. Siedzę i wyje bo ileż można, za każdym razem gdy grono aniołków się powiększa mnie krwawi serce i wszystkie wspomnienia są takie mocne.
Boże czemu to robisz do cholery?!

Już zaczynam znów panikować bo objawy ciążowe znikły i boję się jutrzejszej wizyty jak nie wiem co. Takiego mam stracha ale staram się nie dać histerii wejść mi na głowę. Powtarzam sobie że wszystko jest dobrze i jutro mojego skarbusia nie poznam bo taki będzie duży. Ale wiecie jak jest, złe przeczucie nie opuszcza.

A wiecie co się dzieje z Lyarą? Pytam bo na październikowkach też jest dziewczyna z takim ukochanym co przypomina mi tego Lyary. No serio myślałam że takie ślepe zapatrzenie w kogoś rzadziej się zdarza a tu proszę. I tak mi się właśnie przypomniało.
Lyara jak czytasz odezwij się. Jest jakaś poprawa, jesteś szczęśliwa?

reklama
Ja pierdole dziewczyny co się ***** dzieje znowu na pazdziernikowkach kolejna dziewczyna została aniołkową Matką, ja już nie zlicze ile dziewczyn z terminem porodu na październik już pozegnalo swoje maleństwa. ***** no totalna masakra. Siedzę i wyje bo ileż można, za każdym razem gdy grono aniołków się powiększa mnie krwawi serce i wszystkie wspomnienia są takie mocne.
Boże czemu to robisz do cholery?!

Już zaczynam znów panikować bo objawy ciążowe znikły i boję się jutrzejszej wizyty jak nie wiem co. Takiego mam stracha ale staram się nie dać histerii wejść mi na głowę. Powtarzam sobie że wszystko jest dobrze i jutro mojego skarbusia nie poznam bo taki będzie duży. Ale wiecie jak jest, złe przeczucie nie opuszcza.

A wiecie co się dzieje z Lyarą? Pytam bo na październikowkach też jest dziewczyna z takim ukochanym co przypomina mi tego Lyary. No serio myślałam że takie ślepe zapatrzenie w kogoś rzadziej się zdarza a tu proszę. I tak mi się właśnie przypomniało.
Lenka błagam cię nie denerwuj się! Wszystko będzie dobrze!Musi byc dobrze!Jutro posłuchasz serduszka i będziesz najszczęśliwszą osobą na świecie :)

Teraz się zorientowałam jak przeglądałam kalendarz, że ja to co tydzień chodzę na wizytę do gina, mam dwóch prywatnie i chodzę na zmianę. Miałam z jednego zrezygnować ale nie wiem jak bym wytrzymała bez częstej kontroli. Może po jutrzejszej wizycie jak się uspokoje to odwolam wizytę w przyszłym tygodniu i dopiero będę miała prenatalne 21.03 i ostatniego marca u gina.

Będzie dobrze na wizycie! Nie stresuj fasolki bo ona teraz ma duzo roboty! :)

Wlasnie, Lyara, co u Ciebie?? Przeprowadziliście sie? Jak z córa? Widujecie sie cześciej?

Staram się jak tylko mogę. Dobrze że to już jutro :)

Kąpiel, masażyk stopek, i ciepła siorbata z cytrynką + brzoskwinie nawet jak nie lubisz i będzie po stresie :)
Ja też nie mam objawów żadnych - zupełnie. W ogóle nie czuję się w ciąży, ale jestem spokojna, w końcu jutro się wszystko wyjaśni .. stres na pewno ''ktosiowi'' nie pomaga :tak: Pamiętaj o tym ..

Kąpiel, masażyk stopek, i ciepła siorbata z cytrynką + brzoskwinie nawet jak nie lubisz i będzie po stresie :)
Ja też nie mam objawów żadnych - zupełnie. W ogóle nie czuję się w ciąży, ale jestem spokojna, w końcu jutro się wszystko wyjaśni .. stres na pewno ''ktosiowi'' nie pomaga :tak: Pamiętaj o tym ..
Dziękuję :-* pamiętam, dlatego tutaj daję upust swojej panice a nie rwę włosy z głowy.
Piję slabiutką herbatkę z ogromną ilością cytryny i sokiem malinowym i czekam na masażystę ;)
Mnie właśnie denrwuje to że miałam mdłości i inne objawy ciążowe a teraz to już zupełnie nic i w ogóle się ciążowo nie czuję. A to moje chwilowe przeziębienie mam nadzieję że nie zaszkodziło maluszkowi. Jutro na pewno będę już super spokojna. Teraz też w sumie jestem tylko zbyt dużo różnych myśli przemyka przez główkę ;) jutro o tej porze pewnie będę już w klinice czekać na wizytę :)

reklama
ewix o kurde :-) haha to ja mam.dzien po swiatach :-)

Lenaka ja coe troche rozumiem. Ale uwazam ze takie czeste usg nie jest dobre
Wiesz co rozmawiałam o tym z jednym lekarzem i wg niego takie standardowe badanie usg czy to dopochwowo czy przez brzuch nie jest niebezpieczne nawet co tydzień. Tak sobie myślę że może gdybym 24h/7 dni w tygodniu miała ten sprzęt jakoś podpięty to może rzeczywiście zaszkodzić, a na tą chwilę rzeczywiście nie jest dobre ale tylko dla portfela ;) tyle że dla mojego cudu nie będę się szczypać i liczyć ile wydaje na lekarzy, badania czy leki. Ale nie będę prowadzić ciąży u dwóch lekarzy, po jutrzejszej wizycie zostanę już z jednym :) i wizytami co dwa tygodnie ;)

Do góry