reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Witajcie :) Oczywiście jestem na bieżąco tylko piszę rzadziej niż Wy.
Ankaka strasznie mi przykro ze jednak sie nie udalo w tym cyklu. Ale walcz dalej, w koncu musi sie udac. :)
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i z niecierpliwoscia oczekuje ciazowych wiesci!:)
U mnie typowy pms - delikatne bole podbrzusza choc juz rzadsze niz kilka dni temu i coraz mocniejszy bol cyckow. Sa nabrzmiale i bardzo tkliwe. Dzis 30 dc.
Milego dnia!:)

reklama
Ja to tez najchetniej juz bym zrobila bo pamietam dokladnie ze z corcia zrobilam w 30 dc i wyszla druga bladziutka kreseczka. Ale wiem ze tym razem mogloby to byc za wczesnie. Ale cierpliwosc nie jest niestety moja mocna strona... ;)

Ja sie jeszcze troszke wstrzymam. W zeszlym cyklu testowalam za wczesnie a ta jedna kreska potrafi jednak zdolowac. Pocwicze moja cierpliwosc, zobaczymy ktora z nas okaze sie silniejsza!:)
Ankaka poczytalam Twojego bloga i bardzo mi sie podoba. Szczegolnie pierwszy wpis o dwoch kreskach na tescie ciazowym. Wzruszylam sie przypominajac sobie swoje testowanie :)

reklama
dziewczyny z tymi testami owu to ściema - mi w sierpniu też wyszła jedna kreska bardzo blada - czyli niby negatywny wynik, a na drugi dzień byłam u lekarza i mówi - o dziś ma Pani owulację, proszę do dzieła :D ogólnie stwierdził że te testy baaaardzo często nie wychodzą. Głupia byłam że wtedy jeszcze nie próbowałam z dzidziusiem bo czekałam z tym na dobry moment.. no i miesiąc później uznałam ze jest już dobry :D
ja przytulałam się z mężem 15, 17 i 19 dnia cyklu, cykle mam zazwyczaj około 30 dniowe więc jakaś szansa jest ale marna.. okres powinnam dostać 14 października... zobaczymy. Ale objawów jakichkolwiek brak..
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze testowanie, tak bym chciała być świadkiem jak Wam się udaje! wtedy szczęście wydaje się być bardziej w zasiegu ręki no i jaka radość z Wami !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry