Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja skończyłam @ i chyba w tym m-cu daje spokój z testami owu. Choć sama nie wiem co robić. Miałam plan co 3 dni przytulasy i kurka, musimy trafić w owu! A z drugiej strony, ile czasu plemniki się regenrują?? Co 3 dni mogą nie dać rady.?
Ja jak mam ovu to sie codziennie przytulam. A testy pokazuja moment kiedy mózg momentalnie zwieksza hormon LH. Mi pokazuje zawsze idealnie jak bolą jajniki.
Poza tym 5 listopada mam miec okres - 5 rocznica od zareczyn, a 9 listopada nasza 7 rocznica odkad jestesmy ze soba. Dlatego fajnie jakby sie udalo
Z Filipem ostatni okres mialam w moje urodziny, a dowiedzialam sie w 6 rocznice naszego pierwszego spotkania
Mehle dziekuje na dniach bedzie nowa notka
Planuje wyjazd na weekend z m, ale ciezko mu zrobic niespodzianke bo on zazwyczaj chodzi w weekendy do pracy