• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziewczyny ...im back :zawstydzona/y: sorry za moją nieobecność ale ostatnio z czasem nie wyrabiam zapisałam się na drugie studia, a poza tym w robocie młyn, ale postaram się już odzywać na bieżąco :)

reklama
Witajcie Olha i Julia!

Olha -
no brzmi ciążowo, ale po odstawieniu tabletek chyba moga być takie "cyrki". A z drugiej strony po odstawieniu tabletek, największa szansa na zajście jest! Rób test jutro rano i nam tu nie pitol, że za dwa dni:tak::-) Skoro tak się czujesz i są objawy, i okres się już spóźnia to test wykaże na pewno!

Ja dzisiaj zaczynam starego molestować. Choć u mnie śluzu nigdy w owu nie ma, ale zauważyłam, że zaraz po okresie mam... Ale to raczej niemożliwe, żeby owu była zaraz po okresie. To pewnie tylko upławy związane z nadżerką.No, ale dzisiaj zadziałamy :)

Witaj Apostrofa ;)

No dokładnie brzmi ciążowo, i chcialabym bardzo żeby na teście wyszły 2 kreski :) ale jak wspominałam wiem ze ledwo co odstawilam tabletki i różnie może być ale miesiąc temu tez byłam bez tabletek i nie miałam takich sytuacji z plamieniem i brakiem @ nawet byłam bardzo zdziwiona ze dostałam @ bez żadnych przeszkód po odstawieniu antykoncepcji
Kto wie co sie w moim ciele dzieje :) nie ma co gdybac tylko lecieć po test do apteki, a chciałam ze swoim Kochanym zrobić test w piątek bo w końcu będzie w domu po pracy :)

Ostatnia edycja:
Witaj Apostrofa ;)

No dokładnie brzmi ciążowo, i chcialabym bardzo żeby na teście wyszły 2 kreski :) ale jak wspominałam wiem ze ledwo co odstawilam tabletki i różnie może być ale miesiąc temu tez byłam bez tabletek i nie miałam takich sytuacji z plamieniem i brakiem @ nawet byłam bardzo zdziwiona ze dostałam @ bez żadnych przeszkód po odstawieniu antykorupcyjn
Kto wie co sie w moim ciele dzieje :) nie ma co gdybac tylko lecieć po test do apteki, a chciałam ze swoim Kochanym zrobić test w piątek bo w końcu będzie w domu po pracy :)

Po odstawieniu tabletek latwo zajsc w ciaze ale tez blizniaki moga sie trafic hehe :) trzymam kciuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry