reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
claudia, ankaka - bo testy owu ciążę też wykrywają :-) Po spodziewanej @ podobno dopiero, ale też pokazują 2 kreski. Kwestia hormonów pewnie. Ja po ciążowym zrobiłam sobie dla jaj owu, bo miałam jeden test skądś i też były 2.

Mój małżonek tak mnie dzisiaj wpienił, że aż mam ochotę go z sypialni wyprowadzić, no ale jestem po @ i możnaby zacząć działać :-D

Margo - spokojnie! Ja uczę 6 latków i u mnie nie ma problemu ze starszymi kolegami. Dostaniesz opinie (czy raport) gotowości szkolnej synka z pkola. Więc sama się przekonasz. Jeśli będą poważne odchylenia od normy, zawsze możesz go odroczyć o jeden rok. Choć nie sądzę, żeby były to to raczej skrajności, typu jakieś konkretne zaburzenia rozwojowe. 6 latki świetnie sobie dają radę! Przynajmniej po pierwszych 3 tygodniach, które potrzebują na rozruch. Ale to po prostu pierwsze klasy tak mają. Owszem - ciężko im się skupić przez 45 min. i trochę się wiercą, ale nauczyciele są tego świadomi. Nie panikuj, będzie dobrze!!!
Ja w tym roku mega zestresowana pkolem byłam! Młoda poszła jako 2,5 latek, więc miałam podobne obawy, co Ty. A jeszcze większe,że będzie wyła jak bóbr (bo w żłobku tak było na początku), a po 2 m-cach w domu ze mną totalnie znowu związana była ze mną. A tu się okazało, że ANI JEDNEJ łzy moje dziecko nie uroniło! Teraz trzeci dzień jest w domu i już pyta, kiedy pójdzie do pkola. I czy będziemy obok przejeżdżać (bo czasmai przejeżdżamy jak gdzieś jedziemy). Także chyba tak jest, że jak się boimy my... to jest zupełnie na odwrót. :)

Owca tule

Apostrofa nie maszynę nawet dzisiaj nie oddalona, trochę się wczoraj podlamalam że to takie brzydkie wyszło. Męża brat z dzieckiem przyjechał i cały dzień byliśmy u teściowej ;-)
@ mam mieć za 4-6 dni ale coś mi dzisiaj ze dwie kropelki poleciały i śluz z krwią. Więc pewnie lipa

Ankaka to tam w pracy? Aż tak źle?

Owca tule

Apostrofa nie maszynę nawet dzisiaj nie oddalona, trochę się wczoraj podlamalam że to takie brzydkie wyszło. Męża brat z dzieckiem przyjechał i cały dzień byliśmy u teściowej ;-)
@ mam mieć za 4-6 dni ale coś mi dzisiaj ze dwie kropelki poleciały i śluz z krwią. Więc pewnie lipa

Ankaka to tam w pracy? Aż tak źle?

Ruda przecież male plamienie ze śluzem jest ok bo znaczy zagnieżdżenie się zarodka. Ciekawe co to będzie.
Ja w nocy czulam ból w lewym jajniku i skurcz macicy jak przed okresem. Dziwne bo 8 dni przed planowanym terminem. Ale na szczęście sz ybko minęło tylko się trochę wystraszylam.

Czy ktoś testuje ? Przydalyby się nowe wieści na zachętę. :-)

Needi wiem o tym ale jakoś wydaje mi się że to na okres. Chociaż całą noc cisza, nie ma śluzu z krwią nie ma plamienia. Za to był nocny ból brzucha o byłam pewna ze dostane @. No ale nie ma to nie. Czekam jeszcze 3-5 dni.

Ja na rejestracji pracuje.

Klaudia praca z ludzmi to nie jest fajna praca przydaloby mi sie dlugie l4.

Swoja droga dobrze ze mialam bole na okres wczesniej. Nie bede sie teraz nakrecac z kazdym bolem, ze to ciaza

Ruda trzymam kciuki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry