reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Owca - przytulam! No, ale witaj w klubie! Wszystkie mamy się spotkać na lipcówkach zatem :)

Mam przedłużoną opiekę o 2 dni, a w czwartek i piątek chyba mamę poproszę, bo mała smarka dalej niż widzi ciągle. Takie gęste to, ciagnące się. Miałam w planach dzisiaj IKEĘ, ale chyba odpuszczę.:baffled:

reklama
ja rowniez po tescie poki co negatywny :tak:ale @ dalej nie ma wczorja myslalam ,ze umre tak mnie brzuch bolal juz chcialam do szpitala jechac ale 30 min i przeszlo..nie wiem co to bylo:crazy::eek:

W lipcu jedziemy na chorwacje i wlasnie tam zamierzamy dzialac:P by po urlopie juz na l4:P

ANka a gdzie jedziecie??? mi tez sie weekend w spa marzy byc moze w listopadzie na nasza rocznice:)

ankaka - a nawet nie wiem, czy zapomniałam, czy pominęłaś. Ale ja oświata jestem :-) I od września mam umowę na nieokreślony już. Dlatego starania ruszyły pełną parą, bo wcześniej to tak czekaliśmy jaką umowę dostanę. Raz już na macierzyńskim musiałam szukać pracy i w sumie byłam gotowa na powtórkę w razie czego... Ale na szczęście się udało, więc dostaliśmy już typowe zielone światło :tak:

To kto został z testami na ten miesiąc?
Ruda a Ty gdzie? Maszyna Cię wciągnęła?! :) Ty kiedy masz mieć @?

ankaka dopisz mnie z @ na październik na 28-31.10. Pokićkały mi się cykle, więc nie wiem ile teraz liczyć. Więc niech będzie pomiędzy.

reklama
Owca szkoda że się nie udało :( byłam pewna że będzie ciąża. Kurcze.. nie takie proste to zachodzenie..
Needi masz rację, chyba poczekam bo to bez sensu. i będę w takim razie testować razem z Tobą, koło 14-15 powinnam dostać @.
Ankaka wiem coś o tym - zaraz dopiero jadę do pracy i tak mi się nie chce że nie wiem... już wolałabym mieć grypę i leżeć w łóżku :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry