Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak też będę musiała zrobić...Ale ta moja niecierpliwośćLepiej poczekać kilka dni i powtórzyć test albo zrobić bete z krwi.
A do tego z krwi trzeba być na czczo?Lepiej poczekać kilka dni i powtórzyć test albo zrobić bete z krwi.
Nie trzeba. Możesz pójść obojętnie o jakiej porze. PowodzeniaA do tego z krwi trzeba być na czczo?
Nie trzeba w diagnostyce dzisiaj wieczorem na necie będziesz mogła sprawdzić wynik , ja widze blada ale taka czesto sie pojawia tez po dłuższym czasie i fałszuje wynik, z krwi niezawodne ..
Dziękuję bardzo za odpowiedźzdjęcie zrobiłam dwie minuty po zrobieniu testu. Na ulotce było,że po 10 min jest fałszywy. Z zrobieniem bety muszę niestety poczekać bo dziś nie mam na tyle czasu. Będę musiała poczekać z tym
![]()
![]()
![]()
hej,Witam serdecznie
Natrafiłam na to forum całkiem przypadkiem ... szukając odpowiedzi. Ale może zacznę od początkuwraz z mężem staramy się o drugie dziecko, od początku tego roku z marnym rezultatem
myślałam,że z drugim będzie znacznie szybciej, łatwiej a tu nic z tych rzeczy... ja już zaczynam wariowac, ciągle kupuje testy A na nich tylko krecha
tyle się naczytalam o niepłodności wtórnej,że sama zwatpilam. Miesiączke miałam 7.05 A moje cykle są ok 29 dniowe. W 24 dniu cyklu poczułam się okropnie tzn ból głowy ale taki rozległy, mroczki przed oczami i w ogóle tak jakoś źle. Muszę dodać, że dzień wcześniej próbowałam oddać krew ale odjechalam
i w podobny sposób się wczoraj czułam. Nie wytrzymałam i zrobiłam jakies30. w min temu test i Właśnie... ja już wszędzie dopatrze się dwóch kresek. Są dwie czy jest jedna? Nie chce budzić męża bo on i tak już uważa, że zglupilalam z tymi testami (żeby wiedział, że większość zrobiłam za jego plecami ) pomocy