reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Kciuki
))

agnesis
Cuda się zdarzają 
Ale wiecie czasem jak to jest. Jak już człowiek niczego nie oczekuje, niczego się nie spodziewa... a tu nagle niespodzianka, coś na co czekało się tyle lat nagle się wydarzyło

Wczoraj zrobiłam test ciążowy i owu, oba negatywne, więc może hormony już wróciły do normy i może dostanę @ za tydzień
A dziś odbieram wyniki że szpitala jeszcze.

Ale wiecie czasem jak to jest. Jak już człowiek niczego nie oczekuje, niczego się nie spodziewa... a tu nagle niespodzianka, coś na co czekało się tyle lat nagle się wydarzyło

Wczoraj zrobiłam test ciążowy i owu, oba negatywne, więc może hormony już wróciły do normy i może dostanę @ za tydzień

A dziś odbieram wyniki że szpitala jeszcze.
NeSSi
Moderatorka
Pyziu - kciuki i ja trzymam skarbie za Ciebie ... nawet nie podejrzewasz jak bardzo chciałabym usłyszeć od Ciebie nowinę o ciąży
agnesis u mnie pierwsza @ po zabiegu to był pikuś ...ale kolejna to już ''Teksańska masakra piłą mechaniczną ''
mam nadzieję, że taka @ już do mnie nie wróci nigdy więcej.
agnesis u mnie pierwsza @ po zabiegu to był pikuś ...ale kolejna to już ''Teksańska masakra piłą mechaniczną ''
agnesis
Pyziu - kciuki i ja trzymam skarbie za Ciebie ... nawet nie podejrzewasz jak bardzo chciałabym usłyszeć od Ciebie nowinę o ciąży![]()
agnesis u mnie pierwsza @ po zabiegu to był pikuś ...ale kolejna to już ''Teksańska masakra piłą mechaniczną ''mam nadzieję, że taka @ już do mnie nie wróci nigdy więcej.
O matko. Ja się cieszyłam, bo po zabiegu w ogóle nie krwawilam, a tu może moja macica nadrobi okresem

NeSSi
Moderatorka
O matko. Ja się cieszyłam, bo po zabiegu w ogóle nie krwawilam, a tu może moja macica nadrobi okresem![]()
Mnie mój ginekolog uprzedzał przed pierwszą @, że taka może być. Ale nie spodziewałam się tego po drugiej .. 7 dni bardzo intensywnego krwawienia ... ja nawet po połogu tak nie krwawiłam.

Natrafiłam na to forum całkiem przypadkiem ... szukając odpowiedzi. Ale może zacznę od początku
Ostatnia edycja:
Ann_
reklama
agnesis
Witam serdecznie
Natrafiłam na to forum całkiem przypadkiem ... szukając odpowiedzi. Ale może zacznę od początkuwraz z mężem staramy się o drugie dziecko, od początku tego roku z marnym rezultatem
myślałam,że z drugim będzie znacznie szybciej, łatwiej a tu nic z tych rzeczy... ja już zaczynam wariowac, ciągle kupuje testy A na nich tylko krecha
tyle się naczytalam o niepłodności wtórnej,że sama zwatpilam. Miesiączke miałam 7.05 A moje cykle są ok 29 dniowe. W 24 dniu cyklu poczułam się okropnie tzn ból głowy ale taki rozległy, mroczki przed oczami i w ogóle tak jakoś źle. Muszę dodać, że dzień wcześniej próbowałam oddać krew ale odjechalam
i w podobny sposób się wczoraj czułam. Nie wytrzymałam i zrobiłam jakies30. w min temu test i Właśnie... ja już wszędzie dopatrze się dwóch kresek. Są dwie czy jest jedna? Nie chce budzić męża bo on i tak już uważa, że zglupilalam z tymi testami (żeby wiedział, że większość zrobiłam za jego plecami ) pomocy
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - d5533c3de2a83.jpg Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e6c16b71b6d78.jpg
Lepiej poczekać kilka dni i powtórzyć test albo zrobić bete z krwi.