reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Moje dziecko nie chce wracac do domu z przedszkola! Tatus poszedl po niego a on usiadl i koniec. To tatus przyjechal po mnie do pracy i pokechalismy po niego i juz 5 minut czekam w aucie az przyjda :D

heeej
Matko kiedy ja to nadrobie...:szok:

Gratuluje Wam II kreseczek dziewczyny...super :-D

Ja tez chce do tajniaków...

Wiecie dopadly mnie watpliwosci...Czy dam rade, znowu od poczatku to samo...Moj syn od 2 mca zycia budzil sie nawet co 5 min...skonczyl 3,5 roku i jakos zaczely sie noce gdzie moglam spac nawet 2,3 godz...nie pamietam kiedy przespalam calutka...nie czesto to sie zdarza..... teraz ma 4,5 latka i nadal sie drze w nocy,nie moge go dobudzic...masakra... i tak mysle ze tu by doszedl maluszek a on by co godzine wyl (jak poprzedniej nocy)...i co ja wtedy zrobie?? Bede chodzila jak zombie...matko...jakis dol mnie dopadl..
a może gdyby pojawiło się rodzenstwo to okaże się rozsądnym pomocnym starszym bratem:tak:
Chcialam tylko powiedzieć że ja ciągle pisze z telefonu a grup tu nie ma więc zostanę na forum.

Giska i Ewix. Wy razem zaciskkajcie kolana. Ja zaczynam plamic coraz mocniej. @. Dzisiejszy dzień uważam za oficjalnie spierdzielony. Jest mi smutno i źle i szaro. Chce mieć drugie dziecko bo już jedno daje mi szczęście a co dopiero dwoje. I będę płakać i smucic się za każdym razem kiedy dostane@ bo bardzo mi na tym zależy. Nie umialabym od razu przestawić sie na nowy cykl. Buuiu :'(
przytulam......
Ankaka usuń ta grupę i napisz do menagerki czy można zamknąć nasza
ale bez sensu zamykać ten wątek bo tym sposobem zamykamy dojście unnym starający się dziewczyną wejść i dołączyć do nas....
ewentualnie założyć nowy wątek zamknięty a nie grupę.
Takie jest moje zdanie

A nie lepiej zostać tutaj na otwartym watku. Ja udzielam sie jeszcze na dwóch zamkniętych i na jednym dziewczyny udzielają sie od czasu do czasu a na drugim wszystko sie posypalo przez jedna klotnie...

Hej.

Dziedwczynym, ruda, ankaka - maszynę ja teraz kupowałam w Lidl -Silver Crest!! Powiem jedno: REWELACJA!!! 333 zł!!! Bajkowa jest! Szyłam dotąd na starym Łuczniku po mojej Babci. Ciężko z minky było, strasznie uciekało spod maszyny, a tu pięknie wszystko się trzyma. Ma kilka ściegów overlockowych, więc ja już spodnie córce szyłam na niej z dresówki. Generalnie ciężej szyć z rozciągających się materiałów, czyli polary, dresówka, takie elastyczne. I tu od razu mówię, że Ruda czapki z bawełny nie uszyjesz, bo się nie roziąga. Na czapkę musi się materiał rozciągać, ale spodnie wiem, że laski szyją z bawełny ;-);-) A próbowałaś apaszkę? Albo komin? Albo takiego metkowca dla niemowlaka? Kostkę sensoryczną? Jest trochę łatwych rzeczy do rozpoczęcia przygody. Polecam apaszkę. Możesz z samej bawełny na początek, ale z minky czy polarem jakimś byłaby cieplejsza. Wycinasz 2 trójkąty i zszywasz razem na lewej stronie, zostawiając dziurę (ok. 5 cm) na wywinięcie na prawą stronę. Na prawej stronie zaszywasz tę dziurę i później rzeczy przyszywasz. :)

Jadę zaraz z córką do lekarza, bo już czwarty dzień gorączkuje. I to dzisiaj do 39,4 jej doszło!:crazy: Mówi się niby, że do 3 dni z gorączką dzieciaka nie ma co panikować, ale u nas już czwarty. Jadę pierwszy raz prywatnei, bo pediatra młodej do 13:00 przyjmowała, a ja do 14:00 w pracy byłam.:baffled::baffled:

Julita to miałam na myśli ;-)

Karola ten też zostanie

Apostrofa narazie walczę z girlanda i czekam na materiał. Dzisiaj przejrzałem szafę bratowej i sporo szmatek się znalazło. Mam stary polar i zobaczę jak z czapka polar od spodu a z wierzchu bawełna ;-)
Mam w planach jeszcze taka torbę. Wogole pomysłów kupę a czasu mało :-(

Załączniki

• 1444748175263.jpg
    1444748175263.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 58
Julita to miałam na myśli ;-)

Karola ten też zostanie

Apostrofa narazie walczę z girlanda i czekam na materiał. Dzisiaj przejrzałem szafę bratowej i sporo szmatek się znalazło. Mam stary polar i zobaczę jak z czapka polar od spodu a z wierzchu bawełna ;-)
Mam w planach jeszcze taka torbę. Wogole pomysłów kupę a czasu mało :-(

Super pomyslu. I wiem cos o braku czasu. Oj gdyby tylko dzien wydluzyc i dorobic rece.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry