reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja myślę, że MAMUŚKA HANDMADE będzie w sam raz :tak::-)

Młoda ma powiekszoną błonę w uszach, na razie bez antybiotyku. Jeśli jutro też taka wysoka temp. będzie to włączam antybiotyk.:baffled:

ewix - ta poszewka wiązana? Bo nie skumałam, a jakieś sznurki tam widać...:zawstydzona/y:

Hej dziewczyny,
apostrofa - zdrowia dla córci, zeby jej ta goraczka przeszla, ostatnie co potrzeba to jakies choroby..

ankaka - ty sie kuruj i wracaj do zdrowia szybko, co do synka i przedszkola to z jednej strony tylko sie cieszyc, gorzej jakby nie lubil przedszkola ;)

karola1507 normalnie masz wymarzone warunki nic tylko do roboty i potem czekac na dwie kreski, trzymam kciuki

pinezka1990 trzymam kciuki i czekam az napiszesz nam ze tobie sie nastepnej udalo

Co do forum to mie tez wygodniej przez aplikacje, tak to zawsze zajze jak latam za mloda a jak tylko wyciagam laptopa to ona pierwsza, dopiero dzis zaakceptowalam zaproszenie.
U nas tez sie juz coraz zimniej robi a moja corcia to tylko by na zewnatrz siedziala, ale ona kocha zime wiec jej to obojetnie, tylko ja bym najlepiej zawinieta w koc przeczekala zime.

Ewix cudne te Twoje dzieła! dziewczyny zazdroszczę Wam takich talentów, ja wybitnie nie mam ręki do igły :D a to można cuda wyczarować i jeszcze przyoszczędzic na ubrankach :) pocieszam sie tym że gram na pianie i zamierzam całą ciążę ostro grać, co by się dzidzia osłuchała :D
Pinezka - trzymam kciuuuuki!!!!!!!!!!! mam tak samo - jutro powinna być @ i zero objawów... może to dobry znak :)

Wszystkie chore mamy i dzieciaki - zdrówka dla Was :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry