reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Część laseczki :-) :-) Widzę ze idziecie jak burza!!!! Mujer z LEGO serca.gratuluje !! Ale bomba! Trochę juz Nas czerwcowek jest!!
Reszta dolaczy do Nas jako lipcowki a jak wiadomo lipiec tez piękny miesiąc na rodzenie. Ja rodzilam wlasnie w lipcu wiec wiem :-) :-)

Aniu kochana widzę z dola masz niezlego.... nic się nie martw i nie zasmiecaj glowy takimi myślami bo wszystkie dobrze tu wiemy ze zajście w ciążę to nic innego jak kwestia czasu!! Jednym parom zajmuje to mniej czasu innym troszkę więcej. Ale wszystko pójdzie po Twojej myśli!! Uwierz!!:-)

U mnie zajob totalny. Robimy z M. ten pokój Synowi iz wszystkim jestem totalnie sama. M calymi dniami i nocami w robocie a ja walcze z tym calkiem sama.
Dzis bylam na badaniach podstawowych i zaplacilam jedyne 101 zlotych. Skromnie bardzo ale czego się nie robi dla Malenstwa. Wymioty ustaly cale szczęście .

To chyba tyle. Bywajcie Kochane nadal trzy mam kciuki za Was i będę Was podcYtywac!!

reklama
Angela i robiłaś wcześniej haha ale wy nie cierpliwie ;-)

Apostrofa jak u ciebie?

Giska a ty?

Weźcie z tym leczeniem ;-)
Ankaka co miało wpaść to wpadło a reszta wypływa. Plemniki to takie małe komandosy dadzą radę ;-)

Dziewczyny jak sie cieszę że kolejna w ciąży!!!!
a my lipcówki rzeczywiście będziemy liczną ekipą rodzić, koniecznie wszystkie zachodzimy w ciążę w tym miesiącu, ja już nawet ketonalu nie kupuje bo zawsze muszę brać pierwszego dnia @, ale teraz nie zamierzam mieć @ :D
i Ankaka też słusznie, nie róbta zapasu podpasek bo tylko kasa w błoto :D :D :D

Cześć Kobietki :)

Doczytalam sie ze kolejna została mamusia, wiec Gratuluje z całego serca :)

Jak pisalam na FB :)
Wystarczyło żeby jedna z nas zaszla w ciąży (ale nie pamiętam która była pierwszą) i nagle następne dziewczyny zaszły w ciążę :)

Ankaka ale będzie ekipa ;-)

Sikulinda to już za stara będziesz ;-)

Needi przytulasy z rana najlepsze ;-)

Ankaka Ty mieszkasz u mnie w domu? Albo może ty to ja ;-) @ nie dostajemy tego samego dnia,też nie mam podpasek i też mam test ;-)

Angella ty też? Aż usiadłam ;-) gratuluję. Na kiedy miałaś @?
Daj znać po becie

Needi jak popłynie

Ankaka jaka sama my razem 5 pamiętaj ;-)

Claudia ale jak leżeć? Toż to pościel odrazu do zmiany ;-)

Ruda pisalo ze pod tylek poduszke twarda typu jasiek zeby bylo wyzej
Zacisnac miesnie i wlozyc pomiedzy nogi huteczk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry