reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Trochę podczytałam, ale wszystkiego nie dałam rady.

Needi - ja od okresu typowego, bo to plamienie to nawet nie wiem kiedy się zaczyna, Najpierw na papieprze tylko kropla... Później gdzieś tam za dwa dni kolejna. Więc nie bardzo jestem w stanie to liczyć jako okres :no:
A co do tej kropli na papieprze (bo więcej nie było), to ja już 2 cykle wkręcałam sobie, że może intamplacyjne. Więc teraz nawet tego nie zakładam. Chyba największą pesymistką z Was jestem. Nie nakręcam się, bo nie wierzę, że się uda tak szybko. Tym bardziej, że zanim zaczęliśmy to myślałam, że jeden, góra drugi cykl i drugie zacznie rosnąć. A tu nic. Trzeci i żadnych nadziei. Ale córkę chyba robiliśmy 6 cykli, więc mam jeszcze 3, zanim się zacznę martwić :)

Angela - gratki!!! Wooohooo!! Ale Was dużo na czerwiec się zrobiło.

claudia - a Ty skąd wiesz o tych podwójnych owu?

Ruda doczytałam o pościeli do zmiany... My generalnie bardzo się przytulaliśmy, a po ciąży to już w ogóle. Mój mąż miał mega uraz po porodzie:zawstydzona/y: i jakoś tak mega mało było. Ale teraz jak się staramy to nadrabiamy za te 5 lat jak się znamy :wściekła/y: Ale kurde teraz nie musze zmieniać pościeli tak się wyćwiczyliśmy :-) Przy łóżku mamy zawsze papier (do smarkania, ale można używać do innych potrzeb też!:tak:) I jak wyskakuje to podkładam papier i ani kropla na pościel :) Polecam metodę :tak::tak::tak: Pościel dalej świeża i mozna na spokojnie pod tyłek poduchę wcisnąć. :-D Choć ja różne opinie o tym czytałam i sama nie wiem czy to może pomóc. Bo pewnie ze trzy dni trzeba by tak leżeć :laugh2::laugh2:

Needi no słyszałam o takich ludziach! Normalnie SZACUN!!! 1 cs. No nie mogłaś mieć powtórki, za dobrze byś miała kobito!!! :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry