reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Karola to urodzona optymistka widzę.
Ja strasznie się stresuje czy 8 @ przyjdzie. Nie nakrecam się w żadną stronę ale nie mogę się doczekać. Jeśli się teraz nie uda to będę musiała odłożyć staraniq.
A jak u was Ruda Anka wy już nie dlugo?
A gdzie Giśka?

reklama
Apostrofa, ja bym na twoim miejscu sprawdzila progesteron i prolaktyne. Moze byc tak, ze masz za wysoka prolaktyne przez ktora progesteron nie wzrasta....albo prl w porzadku a progesteron w fazie lutealnej za niski (co wlasnie objawia sie plamieniami przed @) a moze byc tak ze masz cos z jednym i z drugim. Hormony warto badac bo ich poziom sie zmienia i to ze np pol roku temu bylo ok nie znaczy wcale ze teraz tez jest ok.

karola1507, hej;)) Nie przejmuj sie ja tez mam zawsze takie szczescie....i to boli, bo my sie staramy od dawna a tu przychodzi kolezanka i mowi ze chca sie starac o bobasa, 3 miesiace oni w ciazy a ja nadal nic.....:(

Nie dostałam ale tu nie ma co gdybac. Temp mówi sama za siebie. Jakby to był jednodniowy spadek to miałabym podstawy wierzyć ze jednak ale mam czarno na białym ze do jutra @ sie pojawi. Przynajmniej w terminie przyjdzie.

reklama
Karola ja urodziny miałam w pon myślałam że tym razem się uda a tu już przed urodzinami wiedziałam że nic z tego, w pon jadę się zarejestrować do agencji bo wiem ze potrzebują ludzi do pracy bo mam już dość tych ciągłych niepowodzeń, zajmę się pracą i tyle, a starałek nie będzie tak często bo będę na nocki pracować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry